Valódi otthon egy csendes mellékutcában
2015.08.19. 11:56 I csorbazs

Valódi otthon egy csendes mellékutcában

Milyen egy jó családi ház? A kérdést nehéz megválaszolni, hiszen ez élethelyzet és ízlés függvénye. Ennek értelmében többféle "helyes válasz" is létezik. Ebben a bejegyzésben egy olyan lehetséges variációt mutatunk be Nektek, mely biztosan sok családi fészekre vágyó olvasó tetszését elnyeri majd.

Budapest XVI. kerületében, Sashalom egy csendes mellékutcájában kínálják eladásra ezt a 2009-es építésű családi házat. A város pesti oldalán fekvő kerület több városrészből áll: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály és Sashalom.

Az eladott lakások átlagos értékesítési ára 2014-ben 238 ezer Ft/m² volt. Ez, kicsivel magasabb a Főváros átlagánál, mely 230 ezer Ft/nm körül mozgott. 

Teljes térképért kattints a fotóra!

xvi_kerulet_ertekesitesi_ar.jpg

 

A város e részét a 2011-es népszámlálási adatok alapján valamivel több mint 71 ezer ember lakja, a 60 év feletti generáció pedig az átlagnál nagyobb arányban képviselteti magát itt.  A lakásállomány átlag kora csaknem 43 év.

A következőkben egy olyan takaros sashalmi családi házat mutatunk be, mely tökéletes életteret biztosíthat leendő lakóinak. Jöjjenek a részletek!

 

A gyerekek fent, a szülők lent

A ház három egységből áll: a pincében található a mosókonyha és a tároló, a földszinten nappali, étkező, konyha, kamra és a szülői háló kapott helyet, gardróbbal és dolgozószobával, az emeleten pedig két gyerekszobát alakítottak ki.

További képekért kattints a fotóra!

sashalom_elado_ingatlan.jpg

 

Modern megoldások mindenütt

Az eladó ingatlanban, a minőség elveit szem előtt tartva, hűtésre is alkalmas fal-és mennyezetfűtés építettek ki, a hidegburkolatú helyiségekbe pedig padlófűtést terveztek. A fűtésről és a meleg vízről többfunkciós kondenzációs gázkazán és napkollektor gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

sashalom_elado_haz.jpg 

Kellemes terasz a családi ebédhez

A 100 m² alapterületű földszinti részről, egészen pontosan, a nappaliból és az étkezőből juthatunk ki a vörösfenyő burkolatú teraszra, mely remek terepe lehet családi ebédeknek, baráti összejöveteleknek. Az ingatlanban tetőtér beépítésére is van lehetőség, továbbá, a padlástér kiváló tárolókapacitással bír. 

További képekért kattints a fotóra!

sashalom_csaladi_haz_elado.jpg

 

Kényelem és praktikusság

A kert dísze egy halastó, melyhez vízeséses szökőkút is tartozik, a szerszámok és biciklik elhelyezésére pedig egy külön tárolót alakítottak ki, melynek stílusa az épület vonásaival harmonizál. Az előkertben a garázs található, a házat pedig távvezérlésű motoros kapu határolja az utca felől.

További képekért kattints a fotóra!

sashalom_elado_csaladi_haz.jpg

 

 

Címkék: budapest modern gardrób kényelem családi ház eladó ház tetőtér 1 érdekes lakás