Mi van a négy fal között?
2015.08.10. 08:00 I fokvarid

Mi van a négy fal között?

Összegyűjtöttünk pár menő budapesti lakást, amik vevőre várnak. Otthonos melegség, extravagáns design elemek, barátságos terek. Így élnek mások!

Képek, képek, képek! Ezek az ingatlanhirdetések lelkei. Fotózzunk ügyesen és sokat!

Tetőteraszos mennyország!

Ez egy olyan lakás, ami egyszerűen kell! Fénye, tágas, tetőteraszos a belváros közepén. A képek után elfog a vágy, hogy most azonnal költözni akarok.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_wesselenyi_utca_otthonterkep.jpg

 

We <3 Belváros

Ha kiteszed a lábad a négy fal közül és máris Budapest hatalmas forgatagában találod magad. Ha kell a pörgés, akkor ide kell költöznöd. Például egy ilyen édes kis lakásba!

További képekért kattints a fotóra!

 

 

elado_lakas_vadasz_utca_otthonterkep.jpg

 

Szuper tuti lakás a 7. kerületben

Melegség és otthonosság a város közepén. Szeretni való stílus, sok fa bútor. Így lesz igazi kuckó a a belvárosi lakásunkból.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_kertesz_utca_otthonterkep.jpg

 

Stílus a Beethoven utcából

Kiadó lakás a 12. kerületben. Négy szoba áll rendelkezésre, akár egy egész család kényelmesen elfér. Jól áll a lakásnak itt is a sok fa.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_beethoven_utca_otthonterkep.JPG

 

Kis lakás sok pénzért

A második kerületben kevés dolog okozhat meglepetést az árak terén. Így nem okoz nagy megdöbbenést, hogy ez a 43 négyzetméteres erkélyes lakás 32 millió forint. Vajon reális?

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_kaplar_utca_otthonterkep.jpg

 

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, amik esztétikailag is értéket képviselnek, vagyis a tulajdonosuk különös figyelmet szentel a feltöltött képek minőségére. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. Reméljük, mindez a néhány hónappal ezelőtt indított kampányunknak is köszönhető, melyben a jó minőségű képeket készítő és feltöltő hirdetőinket jutalmazzuk. 

Köszönjük nekik, hogy odafigyeléssel és igényességgel hirdetik otthonukat, legértékesebb vagyontárgyukat. Mi folytatjuk, reméljük ti is!

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Szokásos válogatásunk ismét összegyűjtötte a legfrissebb és leütősebb eladó otthonokat!

Posted by Otthontérkép on 2015. augusztus 9.

Címkék: válogatás exkluzív luxus legjobb belváros eladó ingatlan 1 ingatlan válogatás