Legyél te a nagy Gatsby és vegyél egy kastélyt!
2015.06.22. 18:00 I fokvarid

Legyél te a nagy Gatsby és vegyél egy kastélyt!

Gyűjtöttünk már mindenféle válogatásokat össze, heti friss legjobbakat, parasztházakat, tóparti nyaralókat, de rájöttünk az igazi magas élet az egy kastély! Ezek a kastélyok most pont eladóak!

Magyarország történelmileg igen gazdag nemes családokban, akik a jobbágyaik megszorongatása utána vadászgattak meg felhúztak pár kis kastélyt. Mostanra eltelt pár évtized vagy évszázad, a nemesek és elvtársak már csak állampolgárok, de a kastélyok még mindig ultra menők. Felejtsd el a penthouse mániát, meg az agglomerációban az új építésű design házakat, itt az idő, hogy villants egy nagyot a saját kastélyoddal! Ahogy az ingatlanosok mondják, befektetésre, bérbeadásra, kis családnak, nagy családnak, nyaralónak is jó. Vagy csak iszonyatosan nagy házi bulikra.

gatsby.gif

Csókakő

Levendula mezők, szőlők, hegyek, kilátás a szemközti várra, mindezt egy 650 négyzetméteres felújított 200 éves kastélyban? Igen, van ilyen Csókakőn! 12+1 szobás és egyszerre 50 fő kényelmesen elfér a főúri mulatságon. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_kastely_csokako_otthonterkep.jpg

Poroszló

Találtunk egy pálmafás kastélyt Poroszlón. Az épület körülbelül 120 éves de jó állapotban van. Most kastélyszállóként működik. Nem hiszem, hogy az 1900-as évek elején volt szauna meg fitness terem, de köszönhetően a 21. századnak ebben a kastélyban az is alapfelszereltség.

További képekért kattints a képre!

elado_kastely_poroszlo.JPG

 

Celldömölk

Van egy 3,5 hektáron elterülő 1500 négyzetméteres kastélyod, körben ősfás kert. Szóval mi kéne még? Hát egy reptér, ahol leteheted a kisgépedet. Szerencsére itt a szomszéd birtokot is meg lehet venni, ami még úgy 35-40 hektár erdő meg szántó és jár mellé vadászjog is. A hülyének is megéri!

További képekért kattints a fotóra!

elado_kastely_celldomolk_otthonterkep.jpg

Vác

A főváros közelében is lehet találni egészen jó kastélyokat, például ezt Vácon. Közel van a Duna és itt is szépek a természetes adottságok a teljes kikapcsoláshoz. Jelenleg szerkezetkészre van bontva. Így nézegetve a képeket, könnyű lenne szellemeket is a falak mellé képzelni.

További képekért kattints a fotóra!

elado_kastely_vac_otthonterkep.jpg

 

Kemenessömjén

Egy kis Vas megyei településen található ez a romantikus-szecessziós kastély, amely a Berzsenyi családhoz köthető. Három hektáros angol park öleli körbe az épületet. Gondolom nem meglepő, hogy ez a kastély műemlék kategóriába tartozik. A magyarországi termálvíz készletnek köszönhetően a kastély alatt is sikeresek voltak a próbafúrások.

További képekért kattints a képre!

elado_kastely_kemenessomjen_otthonterkep.jpg

Címkék: válogatás magyarország luxus kastély eladó vidék 1 ingatlan válogatás