Valami újdonságra vágysz? Vegyél egy kriptát!
2015.05.20. 14:00 I fokvarid

Valami újdonságra vágysz? Vegyél egy kriptát!

A hirdetések közül mindig a legmenőbbek vannak bemutatva. Mi most szembe megyünk a trenddel, és olyan ingatlanokat gyűjtöttünk össze, amik kicsit sem barátságosak első ránézésre. A fantáziával felturbózott horror válogatásunkat küldjük a darabolós filmek rajongóinak, kezdő boszorkányoknak és lelkes poltergeist kutatóknak.

Félelem és rettegés a falak között - legalábbis a mi képzeletünkben ez szerepel - ha végig kattintgatjuk ezeket a házakat. A sok szép meg luxus lakás után unatkoztunk és egy kis kellemes borzongásra vágytunk, simán el tudjuk képzelni a fotókat nézegetve, hogy jó horror film helyszíneket találtunk, esetleg a vad romantikus gótoknak megfelelő otthont.

Azt persze fontos megjegyezni, hogy egy kis befektetéssel bármelyik házból kacsalábon forgó palotát lehet varázsolni és az erdőben lapuló kunyhó máris mézeskalács házzá alakítható.

*Az összegyűjtött ingatlanokban nincsenek szellemek, nem forgattak itt horror filmeket, és kóbor vámpírokat sem találni, minden a mi fantáziánk szüleménye!

A tornyos szellem villa

Növényekkel lazán benőtt felújításra szánt tornyos szellemtanya eladó Révfülöpön. Egy pár díszlet bútort mi szívesen beletennénk és máris beköltözhet a magyar Hagrid a balatoni Tiltott Rengeteg mellé.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_revfulop_otthonterkep.JPG

 

Az elvarázsolt kastély titka

A városligeti fasor egyik patinás háza akár egy elvarázsolt kastély. Ódon bútorok, díszes csillárok, klasszikus stílusú fürdő. Csak nehogy fogmosás közben valaki más is visszaköszönjön a tükörből.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_varosligeti_fasor_otthonterkep.jpg

 

Séta az üres kriptában

Sokan keresnek valami igazán egyedi lakhelyet, de valószínűleg a kripta mind közül a legextrémebb. Szép márvány járólap, nyáron kellemesen hideg fekhelyek és garantáltan csendes szomszédok.

További képekért kattints a fotóra!

elado_kripta_otthonterkep.jpg

 

Pincerendszer a belváros alatt

Szeánszok és titkos társaságok optimális gyülekezési helye lehetne ez a több mint 1500 négyzetméteres pince a Jókai utcában a házak sokasága alatt. Jó választás még vámpíroknak és egyéb fényre érzékeny élőlényeknek.

További képekért kattints a fotóra!

elado_pince_otthonterkep.JPG

 

A boszorkány erdei háza

A falu végén a bozótosban álló házak minden kisgyerek fantáziájában a helyi boszorkány otthonaként szerepelnek. Felnőttként sincs ez másként, simán belefér, hogy ebbe a romos kis házban bájital ízű szeszes ital nagyipari termelése zajlik. Alaptartozékok: patak a kertvégében, fekete macska, seprű és vasüst.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_monosbel_otthonterkep.jpg

 

További hátborzongató eladó házak az Otthontérképen!

Címkék: horror válogatás ház eladó vidék otthontérkép 1 ingatlan válogatás