Mediterrán ritkaság a hegyoldalban
2015.05.14. 15:00 I csorbazs

Mediterrán ritkaság a hegyoldalban

Ebben a bejegyzésben egy igazán nem mindennapi ingatlant mutatunk be nektek. Az eladó családi otthon egyedisége a különleges alapanyagokban és a tervezés mögött húzódó filozófiában rejlik. Lássuk, mit érdemes tudni erről a mediterrán luxusvilláról!

Máriaremetén, Budapest II. kerületében kínálják eladásra ezt a 350 nm alapterületű nyolcszobás családi házat, mely remek választás lehet a minőség és a rendhagyó megoldásokat kedvelők számára.

Máriaremete az eladott lakások átlagos négyzetméterárának szempontjából az átlagnál jóval magasabb kategóriába sorolható, itt ugyanis 324 ezer Ft/nm-ért juthatunk saját otthonhoz. A II. kerületi, több mint 336 ezer Ft/nm-es értékesítési árnál ugyan valamivel kedvezőbb ez az összeg, de így is magasan veri a budapesti átlagot, mely 229 805 Ft/nm.

Teljes térképért kattints a fotóra!

mariaremete_ertekesitesi_ar.jpg

 

Ezt a családi házat 150 M Ft-ért árulják jelenlegi tulajdonosai. Ez annyit tesz, hogy 428 571 Ft/nm-ért vásárolhatjuk meg az ingatlant, ami több mint 104 ezer Ft-tal, vagyis 32%-kal drágább a környék átlagáránál. Az új építésű villa egy 1000 nm-es telken terül el a hegyoldalban, a buszmegálló pedig csupán néhány perc sétára található.

Stíluskavalkád és tudatosság

A lakóépület velencei és indiai stílusjegyeket visel magán. A nagy precizitással megtervezett helyiségeket a vastu - legősibb indiai építészeti hagyomány- szellemében alakították ki, a természet, az anyag és a házban lakók közti harmóniára törekedtek. A különleges formák és az íves ablakok meglehetősen figyelemfelkeltőek, hiszen nem minden nap találkozunk ilyen vonalvezetéssel.

További képekért kattints a fotóra!

mariaremete_elado_ingatlan.jpg

 

Különlegességek mindenütt

Az építkezés során több különleges alapanyagot is felhasználtak, így például a tetőtérbe egy régi, bontott templom gerendáit építették be, a tetőt pedig eredeti kolostor cserepekkel borították. Az eladó ingatlant hőszigetelt, betörésgátló, vörösfenyő és tölgyfa nyílászárókkal látták el, az ablakpárkányt és a konyhapultot pedig jura kori márványból készítették el. Az emeleti szinteket márványoszlopokkal és muranoi ólomkristály csillárokkal díszítették.

További képekért kattints a fotóra!

mariaremete_elado_csaladi_haz.jpg

 

Lakosztály a legfelső szinten 

A luxusvilla földszintjén egy hatalmas, boltíves fogadószoba, három szoba, fürdő és a háztartási helyiségek kaptak helyet. Innen juthatunk be a ház saját, boltíves borospincéjébe is. Az emeleten egy tágas és világos nappali, konyha, étkező, dolgozószoba és egy kellemes, körpanorámás terasz található. Ha  mindez még nem lenne elég, a legfelső szinten egy külön lakosztályt alakítottak ki a tervezők.

További képekért kattints a fotóra!

mariaremete_ingatlan.jpg

 

Zavartalan pihenés a kertben

A mediterrán hangulat a családi ház körül fellelhető területekben is visszatükröződik. Az előkertbe a gyepszőnyeget szegélyező rózsákat ültettek, a hátsó kertrészben pedig pihenő, sütögetőhely, virágok és bokrok találhatók. Az eladó épülethez tartozik még egy fűthető rámpás, ötállásos garázs is.

További képekért kattints a fotóra!

mariaremete_elado_luxusingatlan.jpg 

 500 000 lakáskereső, ingyenes hirdetés az első számú térképes ingatlanportálon (x) 

Címkék: stílus exkluzív luxus panoráma családi ház 1 ingatlan válogatás