Legyél ott te is az ország legnagyobb ingatlanos kiállításán!
2015.05.13. 09:52 I otthonterkep

Legyél ott te is az ország legnagyobb ingatlanos kiállításán!

Május 15. és 17. között kerül megrendezésre a Lakás 2015 ingatlanos szakkiállítás Budapesten a Millenáris Teátrum épületében. Az INGYENES rendezvényen több tízezer eladásra váró lakás, több tucat ingatlanközvetítő teljes kínálata és új építésű projekt ajánlatai között lehet majd szemezgetni, valamint az Otthontérkép standján bárki választ kaphat lakásvásárlással és eladással kapcsolatos kérdéseire.

A Lakásbörze után most az év legnagyobb ingatlanos kiállítására készülünk, a Portfolio által szervezett Lakás 2015-re, ahol szakmai partnerként kiemelt helyen és rengeteg meglepetéssel várunk titeket.

Nem tudod hogyan add el a lakásod? Segít az ingatlanközvetítő! Nem tudod mennyit ér a lakásod, mennyi hitelt tudsz rá felvenni? Kérdezd az értékbecslőnket! Nem tudod mi az a lakáshitel, hogyan kell számolni a kamatot, mit is jelent az állami lakástámogatás? Válaszol a hiteltanácsadó! Elvesztél a lakásvásárlás jogi részleteiben, nem tudod melyik papír mire jó? A jogászunk a helyszínen minden problémát megold!

Az Otthontérkép standján lesznek elérhetőek a szakértők, akik segítenek minden, a lakásvásárlással, lakáseladással kapcsolatos kérdés megválaszolásában. Egyedi válaszokat kaphat bárki azzal kapcsolatban, hogy hogyan hirdessük meg hatékonyan eladásra szánt otthonunkat, vagy éppen reális-e az általunk kiszemelt ingatlan ára.

Részletekért kattints a képre!

lakas2015_rgb-20150324.jpg

A szakértők között ingatlanközvetítő, hiteltanácsadó, értékbecslő és jogász is segíti majd minél több lakáskeresőnek eligazodni a piaci buktatók között.

A tanácsadás mellett a helyszínen, hoszteszek segítségével lehet élesben kipróbálni az Otthontérkép legújabb térképszelvényeit is, amik segítségével még egyszerűbb a döntés, amikor álmaink otthonát keressük. 

Várunk mindenkit május 15-17 között a Millenáris Teátrum épületében, a II. kerület Kis Rókus utca. 16-20. szám alatt.

Ne felejtsétek! A belépés INGYENES!

 

Otthontérkép csapata

Címkék: kiállítás otthontérkép lakás 2015