Töltsd a nyarat a saját nyaralódban!
2015.04.30. 09:23 I csorbazs

Töltsd a nyarat a saját nyaralódban!

Pihenni, regenerálódni mindenkinek kell! Az, hogy hol is tesszük mindezt, leginkább ízlés és pénztárca kérdése. Vannak, akik a wellness hétvégék mellett teszik le voksukat, akadnak azonban olyanok is, akik saját nyaralójukban szeretnék tölteni szabad napjaikat. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen megfizethető árú eladó nyaralókat találtunk az Otthontérképen!

Magyarország kilenc turisztikai régióra osztható fel, melyek nem azonosak a statisztikai régiókkal. Turisztikai szempontok alapján az országot a következő területekre tagolhatjuk: Budapest-Közép-Duna-vidék, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Tisza-tó, Balaton, Nyugat-Közép- és Dél-Dunántúl turisztikai régiók. 

Amikor valaki nyaralóvásárláson gondolkozik, számos szempontot figyelembe kell vennie. Az első és legfontosabb a hely kérdése, ugyanis nem mindegy, hogy hány kilométert kell megtenni egy-egy hétvége alkalmával. Lényeges, hogy mennyi pénzt szánunk a vásárlásra. Ez nagyban meghatározhatja a leendő nyaraló állapotát, méretét és pontos elhelyezkedését is. Amennyiben például egy újszerű közvetlen vízparti ingatlanban gondolkodunk, akkor mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk, míg ha engedünk az igényekből, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy emberi léptékű árakkal is találkozunk.

A következőkben olyan megfizethető árú eladó nyaralókat mutatunk be az ország területéről, melyek csak arra várnak, hogy már az idén nyáron új lakókra leljenek.

 

Tetőteres nyaraló a Duna mellett

Ráckevén, a Duna közvetlen közelében eladó ez a 2011-ben épült könnyűszerkezetes ingatlan. A 105 nm alapterületű, kétszintes, tetőtér beépítéses hévégi házban több szoba és háló is helyet kapott. Az épület előtt egy 17 nm-es terasz található, az udvaron pedig bográcsozó helyet alakítottak ki. A kényelmes nyaraló kiváló hajlék lehet kikapcsolódni vágyó családok és baráti társaságok számára egyaránt.

Irányár: 13,5 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

rackeve_nyaralo.jpg

 

Panoráma a tóra

A Mátrában, a Markazi-tónál áll ez a - tetőtér beépítéssel együtt- 50 nm alapterületű, panorámás nyaraló. A tó csupán néhány lépés távolságra helyezkedik el a lakóépülettől, melyhez garázs és tároló is tartozik. A 811 nm-es, üdülőövezeti telek igényesen karbantartott, csendes és nyugodt környezetbe simul bele. A tó közelsége miatt az eladó ingatlant kifejezetten horgászoknak ajánljuk!

Irányár: 5 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

markaz_nyaralo.jpg

 

Balatoni hangulat egy régi présházban

Eladó ez a valaha présházként és borospinceként funkcionált épület Balatonendréden. Az ingatlan az elmúlt évtizedben teljes átalakításon esett át, melynek következtében az elnyűtt nyílászárókat hőszigeteltre cserélték, a falakat szigetelték, a burkolatokat, a tetőt és a pincét felújították, fürdőszobát és manzárd helyiséget alakítottak ki. A kellemes és barátságos hangulatú, felújított nyaraló remek választás a Balaton és a természet szerelmeseinek.

Irányár: 6,9 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

balatonendred_elado_nyaralo.jpg

 

Nyaraló a nyugati határszélen

Kapuvártól néhány kilométerre, Hövejen kínálják eladásra ezt a 45 nm alapterületű hétvégi házat, mely, egy csaknem 1000 nm-es gondozott, parkosított telken terül el. A faházhoz gépkocsibeálló, pince és egy terasz is tartozik, mely kiváló terepe lehet nyáresti összejöveteleknek, baráti beszélgetéseknek. A kapuvári termálfürdő és a Fertő-tó közelsége turisztikai szempontból növeli az eladó nyaraló értékét.

Irányár: 6,95 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

hovej_elado_nyaralo.jpg

Címkék: balaton nyár pihenés vidék panoráma nyaraló eladó ingatlan hétvégi ház 1 ingatlan válogatás