Itt forgass felnőtt filmet - "pornóvilla" mustra
2015.04.22. 15:45 I fokvarid

Itt forgass felnőtt filmet - "pornóvilla" mustra

Egy lakásról sok minden eszünkbe szokott jutni. Hogy mennyire otthonos, tágas, fényes, igazi kis "kincses doboz" vagy éppen, hogy zsúfolt, használhatatlan, lepukkant vagy a benne élők ízlésficamosak. Merész ötletünk támadt az unalmas témák után, vajon melyik lakásba milyen pornó filmet lehetne hitelesen leforgatni? Következő összeállításunk szabados fantáziánk gyümölcse.

Persze senki nem néz pornót hivatalosan, de mindenki pontosan tudja, hogy mi kell egy jó filmhez. Dögös és készséges színésznők, macsó, izmos félistenek, akik igazán részletesen bemutatják az emberi test minden eldugott szegletét. Nem árt ha van valami sztori is a háttérben, de a főattrakció mellett igenis fontos a környezet, milyen is az ingatlan, ahol végig veszik a Káma Szutra összes praktikus tanácsát. 

Összegyűjtöttünk pár tippet, mint tökéletes forgatási helyszín. Szerintünk ezekben a lakásokban igazán működne a kémia.

*A bemutatott lakásokban nem forgattak filmet, semmi közük nincs a felnőtt filmek világához, a válogatás csupán a mi fantáziánknak köszönhető."

Napozás és egyéb állatságok

Kellemes medence, szép ház a háttérben, természetes fények, egyszerűen paradicsomi környezet a meztelen Ádámnak és Évának. Csapó!

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_dunakeszi_otthonterkep.jpg

 

Romantikus délután két főre

Vannak azok a filmek, amik szépen csomagolják a csúnya részeket. Egy ilyen művészien megkomponált együttléthez jó választás a kellemesen otthonos, rózsákkal díszített nappali. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_jokai_utca_otthonterkep.jpg

 

A lovász fiú esete a földesúr lányával

Az ilyen klasszikus témák feldolgozásához egy szépen megcsinált istálló dukál, körülötte a lovas karám már csak hab a tortán. Ilyen környezetben igazán autentikusan tudnak hatni a képsorok.

További képért kattints a fotóra!

elado_haz_godollo_otthonterkep.jpg

 

Egy kis kikapcsolódás a dolgozó szobában

Kellően szigorú és tekintélyt parancsoló elegáns dolgozó szobát nehéz találni. Most minden adott, a klasszikus faragású fabútorok, a komoly lexikonok, indulhat is a fenekelés.

További képekért kattints a fotóra!

elado-haz_garda_utca_otthonterkep.jpg

 

Amikor a háziasszonyt meglepik a konyhában

Ezerszer ismételt mégis jól működő téma, jön a vízvezeték szerelő, a háziasszony meg süt főz és egyszer csak hoppá. De a lényeg itt a nagy konyha, ahol bárhol elfér egy pár láb.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_erd_foldmunkas_utca_otthonterkep.jpg

 

Bónusz a túlóráért

Munka után kell a lazítás a felnőtt filmekben, ehhez pedig kell egy optimális méretű tárgyaló, ahol a kollégák elmélyülhetnek a csapatépítés lényegi mivoltában.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_ezredes_utca_otthonterkep.JPG

Variációk egy kosztümös filmhez

Klasszikus bútorok között máris eljátszható, hogy Charlotte Diamond hercegkisasszony a teázás közben véletlenül le is vetkőzik, mert a felsőbb körökben úgy jobban esik a chocholate cookie.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_szakadek_utca_otthonterkep.jpg 

A kötelező szereposztó dívány

Itt egy hatalmas dívány áll rendelkezésre meg millió párna és egyéb ülőalkalmatosság, akár egy több szereplős jelenetet is működhet. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_cserhat_utca_otthonterkep.JPG

 

További izgalmas eladó lakások az Otthontérképen!

Címkék: budapest hirdetés válogatás luxus családi ház