Tervezd meg otthonod saját ízlésed szerint!
2015.04.17. 10:00 I csorbazs

Tervezd meg otthonod saját ízlésed szerint!

A felújításra váró ingatlanok ugyan első ránézésre nagy gondot jelentenek a leendő tulajdonosoknak, rendelkeznek viszont azzal a hatalmas előnnyel, hogy a lakók a saját ízlésük szerint, kedvükre alakíthatják annak burkolatait, tereit. Ebben az írásban az Otthontérképen talált eladó felújítandó ingatlanokat mutatunk be nektek.

A hirdetések között kutakodva különféle kondíciójú felújításra váró ingatlanokat találhatunk. Az ingatlan állapota vásárlás szempontjából igencsak lényeges, hiszen nem mindegy, hogy csak a járólapot kell kicserélni a konyhában, vagy adott esetben, az egész tetőszerkezeten jelentős munkálatokat kell elvégezni. A felújítandó házak értékét tehát –többek között- állapotuk határozza meg.

Felmerülhet a kérdés, hogy mégis mi alapján tudunk így választani? Kiemelt tényező például az ingatlan elhelyezkedése. Gyakran látni olyan alkalmi vételeket, melyek állapotukból fakadóan gyakorlatilag használhatatlanok, viszont remek helyen vannak. Itt döntéshelyzet elé kerülünk, melynek meghozatalába pénztárcánk is jelentősen bele fog szólni.

A választás során nagy támaszunk lehet –a szakember mellett- a fantáziánk is. Itt ugyanis saját magunk, az ízlésünknek megfelelően tervezhetjük meg és alakíthatjuk ki a helyiségeket. Nem kell tehát azon méláznunk, hogy az előző tulajdonos vajon miért ragaszkodott a padlószőnyeghez még a fürdőszobában is, hiszen mi magunk döntünk majd ezekben a kérdésekben.

A következőkben különféle állapotú és más-más előnyökkel bíró ingatlanokat mutatunk be nektek az Otthontérkép adatbázisából. Lássuk, miket találtunk!

Lakás, befektetési céllal

Debrecenben, a Fényes udvarban eladó ez az ötödik emeleti, 68 nm-es társasházi lakás. A felújítandó ingatlan elhelyezkedése igencsak kedvező, a közelben ugyanis óvoda, iskola és bölcsőde is megtalálható, így kiváló választás gyermekes családok számára. A ház kialakítás és az egyetem közelsége miatt hasonlóan jó vétel lehet befektetők számára is.

További képekért kattints a fotóra!

felujitando_lakas_debrecen.jpg

 

Csendes zúg Sopron közelében

Soprontól 12km-re, egy kis faluban található ez a 35 nm kislakás. A leendő lakókra ugyan sok munka vár, cserébe viszont egy hangulatos, erdőszéli ingatlan varázsolható belőle, mely akár hétvégi házként is jól funkcionálhat. Azoknak ajánljuk, akiknek a természet és a város közelsége egyaránt fontos.

További képekért kattints a fotóra! 

felujitando_lakas_sopron.jpg

 

Garzonlakás fekvőgalériával

Budapest VIII. kerületében, a Szeszgyár utcában található ez a 34 nm alapterületű garzonlakás, mely busszal, villamossal és trolival is könnyedén megközelíthető. A lakás belülről ugyan még felújításra vár, a tetőszerkezete azonban már átesett a munkálatokon, sőt, a lépcsőház renoválásáról is megszületett már a közgyűlési határozat. Az eladó ingatlan diákok és fiatal párok számára egyaránt jó választás lehet.

További képekért kattints a fotóra!

felujitando_lakas_budapest_viii_kerulet.jpg

  

Öröklakás kilátással

Budapesten, a IV. kerületben eladó ez az 55 nm-es, kétszobás öröklakás. A negyedik emeleti ingatlant jelenleg nem lakják, így felújításra szorul. A panorámás lakás -melyhez pincehelyiség is tartozik- egy rendezett társasházban helyezkedik el, maga az épület pedig hangulatos, parkos környezetben áll. A parkolás a ház magánterületén oldható meg.

További képekért kattints a fotóra!

felujitando_lakas_budapest_iv_kerulet.jpg

 

Neobarokk bérpalota, jó elhelyezkedés

A XX. század első felében épület az a neobarokk bérpalota, melyben eladásra kínálják ezt a lakást, a II. kerületben, a Margit körúton. A 78 nm alapterületű felújítandó ingatlanban két nagy szoba található, melyek egy francia udvarra néznek. Az eladó otthon akár befektetés céljából is kiváló vásár lehet, hiszen a környék az utóbbi időben rohamos fejlődésnek indult. A képen egy lehetséges átalakítási terv látható!

További képekért kattints a fotóra!

felujitando_lakas_margit_korut.jpg

 

Címkék: budapest válogatás vidék felújítandó garzon kislakás 1 ingatlan válogatás