Kedvelt stílusok a mindennapokban
2015.04.09. 11:20 I csorbazs

Kedvelt stílusok a mindennapokban

Egy lakás stílusának kiválasztása nagyrészt ízlés és habitus kérdése. Vannak, akik a letisztult formákat és tereket kedvelik, ahogy akadnak olyanok is, akik a klasszikus berendezés mellett teszik le voksukat. Ebben a bejegyzésben négy stílust mutatunk be nektek, melyeket az Otthontérképen talált eladó ingatlanokkal illusztrálunk.

Minimál, mediterrán, klasszikus és loft. Mindegyik igen kedvelt stílus, ennek megfelelően számos követőjük akad. A minimál egy modern irányzat, ami -lássuk be- sokaknak nem nyeri el tetszését. Nehéz eltalálni ugyanis a megfelelő arányokat, vagyis, hogy hordozza a jellegzetességeket, de mégse váljon rideggé és kietlenné. Jellemzően kevés bútor díszíti, színvilága pedig kevés árnyalatot ölel fel.

A mediterrán irányzat az előzőhöz képest sokkal elterjedtebb. Melegséget sugárzó színei megnyugtatóan hatnak a lakókra, hívogatóan pedig az érkező vendégekre. Az otthonosság érzetét fokozza a fa használata a belső terekben és a kovácsoltvas díszítések.

Akadnak olyan lakástulajdonosok is, akik a klasszikus stílust részesítik előnyben, mely sok esetben a romantikus irányra hajaz, ám annál sokkal előkelőbb és elegánsabb.A berendezés jellemzően robosztus bútorokból áll, a tágas terek miatt azonban cseppet sem tűnik nyomasztónak.

Nagy kedvenc a loft stílus, melynek igencsak sajátos értelmezéseit fedezhetjük fel. Annyi bizonyos, hogy egy loft lakásban hatalmas egybenyíló helyiségekkel és óriási ablakfelületekkel találkozhatunk, éppen ezért, gyakran régi ipari épületekben alakítják ki őket. Jellemző anyaga a fa, a beton, az üveg és a kő.

 

Minimál design panorámával

Pilisvörösváron várja új tulajdonosát ez a 158 nm alapterületű, háromszintes, új építésű ingatlan. A ház kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készült és a minimál stílus jegyeit hordozza magán. A csendes környezetben elhelyezkedő eladó otthont a csodálatos panoráma teszi igazán ellenállhatatlanná.

További képekért kattints a fotóra!

minimal_stilusu_lakas_elado.jpg

 

Mediterrán hangulat luxusszínvonalon

Budapest közelében, Csomádon eladó ez a háromszintes luxus kivitelű családi ház, mely egy lakóparkban helyezkedik el. A hatalmas ingatlanban 5 szoba, egy amerikai konyhás nappali, dupla garázs, 3 fürdőszoba és egy óriási úszómedence várja a leendő lakókat. A fa nyílászárók, a kovácsoltvas díszítések és a kőburkolatok kellemes mediterrán hangulatot eredményeznek.

További képekért kattints a fotóra!

mediterran_luxus_csaladi_haz_elado.jpg

 

Klasszikus stílusú villa a Rózsadombon

500 nm alapterületű ez az igazán egyedi, új építésű villa, mely a klasszikus stílus jeles mintája. Az építés során különös hangsúlyt fektettek arra, hogy a modern technológiát és a korszerű megoldásokat ötvözzék az elegáns stílusjegyekkel. Ennek megfelelően a nappaliban intarziás parketta és krémszínű stukkók láthatók, míg a konyha inkább a modern irányvonalat követi.

További képekért kattints a fotóra! 

klasszikus_stilusu_elado_ingatlan.bmp

 

Körpanorámás loft a Váci úton

A IV. kerületben, a Váci úton kiadó ez a 180 nm alapterületű ingatlan, mely jelenleg irodaként funkcionál, de könnyedén loft lakássá alakítható. Az érdekes felosztású hatalmas terek kifejezetten napfényesek, burkolatuk pedig parketta és kerámia.  A negyedik emeleti különlegesség kiváló választás a stílus és az egyediség kedvelőinek.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_loft_lakas_budapest.jpg

 

Címkék: design stílus luxus családi ház loft klasszikus stílus amerikai konyhás 1 ingatlan válogatás minimál stílus mediterrán stílus