High-tech, minimál és stúdió
2015.04.04. 11:23 I csorbazs

High-tech, minimál és stúdió

Ebben a bejegyzésben egy olyan ingatlant mutatunk be nektek, ami egy valódi kuriózumként bújik meg a sok-sok eladó otthon között adatbázisunkban. A temérdek extrával felszerelt családi ház első pillantásra lenyűgözheti a high-tech és minimál stílus kedvelőit.

Ürömhegy tetején, a III. kerület szélén áll ez a csaknem 400 nm alapterületű, négyszintes, új építésű családi ház. Üröm településen az eladott lakások átlag négyzetméter ára 173 ezer Ft/nm. Az itt bemutatott lakás értékesítési ára 75%-kal meghaladja ezt, vagyis 303 030 Ft/nm áron, 120 M Ft-ért juthatunk hozzá az ingatlanhoz.

urom_atlagos_ertekesitesi_ar.jpg

 

Amikor ilyen különlegességgel találkozik az ember, rögtön azon kezd el spekulálni, vajon ki élhetett itt, volt-e már lakója a háznak, első ránézésre ugyanis meglehetősen "lakatlannak" tűnnek a terek. Annyi azonban vitathatatlan, hogy a maga stílusában, igencsak ízlésesen és igényesen rendezték be az eladó épületet. Most pedig lássuk a részleteket!

 

Több generáció a jövőből

A kissé futurisztikus hangulatot idéző eladó ingatlan kialakítása megengedi, hogy akár több generáció is kényelmesen elférjen az épületben. A családi háznak titulált épület alsó szintjén a belső medence és a gépészeti helyiség, felette nappali, konyha, egy hálófülke és egy műterem, efölött az amerikai konyhás nappali, háló, fürdőszoba és gardróbszoba, legfelül pedig három hálószoba kapott helyet.

További képekért kattints a fotóra!

luxus_ingatlan_urom_nappali.jpg

 

Jöhet a stáb is!

A hatalmas méretű eladó luxus ingatlan egyik szintjén egy műterem terül el, mely kiválóan alkalmas fotózások és forgatások lebonyolítására. Mindez működhet bérleményként is, de az sem rossz konstrukció, ha a tulajdonos saját munkájához tudja használni ezt a különleges szintet. 

További képekért kattints a fotóra!

luxus_ingatlan_urom_muterem.jpg

 

Minimál stílus uralma

A roppant megosztó minimál stílus jegyei dominálnak ebben az ingatlanban. Eklatáns példája ennek a képen látható helyiség, melynek éke egy egyedi, modern kandalló. Magával ragadó lehet továbbá, hogy az épületből, az év minden szakában, csodálatos panoráma tárul a lakók elé.

Tovább képekért kattints a fotóra!

luxus_ingatlan_urom_amerikai_konyha.jpg

 

Hálószoba mindenütt

A 396 nm alapterületű otthonban több hálószoba és hálófülke is megtalálható, szinte mindegyik emeleten van legalább egy alvásra alkalmas helyiség. Az eladó ingatlan melegéről padlófűtés gondoskodik, a védelmet pedig távfelügyelet biztosítja.

További képekért kattints a fotóra! 

luxus_ingatlan_urom_halo.jpg 

 

Címkék: exkluzív luxus stúdió családi ház agglomeráció amerikai konyhás 1 érdekes lakás minimál stílus