Az Otthontérkép a Húsvéti Nyuszival megy a Lakásbörzére
2015.03.26. 10:37 I fokvarid

Az Otthontérkép a Húsvéti Nyuszival megy a Lakásbörzére

Most hétvégén ismét megrendezésre kerül a Lurdy Házban a Lakásbörze ingatlankiállítás, melynek a szakmai támogatója az Otthontérkép!

Péntek, szombat és vasárnap várja a lelkes lakáskeresőket a Lakásbörze. A már megszokott hatalmas mennyiségű eladó ingatlannak várják a kedves érdeklődőket a rendezők. Természetesen az Otthontérkép sem maradhat ki egy ilyen nagyszabású rendezvényből.

Kis csapatunk támogatja a szakértő válaszol tanácsadást, ahol többek között a kilátogatók kérdezhetnek ingatlanügyekkel kapcsolatban egy ügyvédet, ingatlanközvetítőt,értékbecslőt és egy hiteltanácsadót. Hogy mindenre legyen idő, így a szombati programra itt lehet regisztrálni. Minden regisztrált vendég Otthontérképes meglepetéssel lesz gazdagabb!

easter-675114_1280.jpg

Idén is gondoltunk a gyerekekre, és a nagy sikerre való tekintettel ismét egy rajzversennyel készültünk a kicsiknek. A mostani feladathoz szükséges sok fantázia és merész ötletek, ugyanis azt szeretnénk, ha minden kis indulónk elképzelné és lerajzolná, hogy milyen lehet a Húsvéti Nyuszi otthona

A legjobbakat szuper ajándékokkal lepjük meg, és a győztes rajzokat megmutatjuk mindenkinek a blogunkon és a Facebook oldalunkon. Tehát idén is érdemes ceruzát ragadni nálunk!

Várunk mindenkit szeretettel, hétvégén találkozunk a Lakásbörzén!

Címkék: húsvét kiállítás lakásbörze rajzverseny otthontérkép