Itt vannak Szeged legdrágább otthonai!
2015.03.20. 19:18 I csorbazs

Itt vannak Szeged legdrágább otthonai!

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa. Az értékes tulajdonságokban bővelkedő települést Dél-Alföld kulturális és sportközpontjaként tartják számon. A hazai és külföldi turisták mellett számos érdeklődő érkezik ide azzal a céllal, hogy e városban vesse meg a lábát. A következőkben olyan eladó ingatlanokat mutatunk be, amelyeket nem engedhet meg magának mindenki, hiszen ezek a város legdrágább otthonai.

A szegedi kistérségben az eladásra kínált lakások aktuális átlagos négyzetméterára 187 ezer forint. Ez Szeged városában valamivel magasabb, 196 ezer Ft/nm. A szomszédos kistérségekhez képest e szám igen magasnak mondható, például a kisteleki kistérségben 107 ezer Ft/nm az átlagos kínálati ár, a Makói kistérségben pedig 100 ezer Ft/nm.

szeged_atlagos_kinalati_ar.jpg

 

A bűnözés szempontjából sajnos nem éppen fényes a helyzet ezen a területen: az összes bűneset aránya a lakosok számára vetítve magas. Ennek ellenére a népességszám 2001 és 2011 között nem csökkent, sőt a Szegedi kistérségben 0,39%-kal emelkedett. 

Most pedig lássuk, milyen méregdrága otthonok közül válogathatnak az ide érkező milliomosok!

 

Szeged legdrágábbika

Csendes, nyugodt környezetben bújik meg ez a 438 nm alapterületű, többgenerációs luxus családi ház. A két éve felújított épület udvarán egy úszómedence és egy kerti bútorokkal berendezett pihenő is helyet kapott. A ház tervezésénél az volt a vezérelv, hogy a tágas családi terek mellett elegendő hely legyen a privát területek kialakítására is. Ez a logika végül egy élhető és igencsak praktikus otthont eredményezett.

További képekért kattints a fotóra!

szeged_elado_luxusingatlan.jpg

 

Hat szoba és medence 88 millióért

2006-ban épült Török Csongor munkája nyomán Újszegeden ez az igazán kényelmes és otthonos családi ház. A csaknem 900 nm-es telken elterülő hatszobás ingatlanban temérdek extra dolgot találhatunk, amelyek a lakók komfortérzetét növelik. Ilyen például a klíma, a fűthető medence, a napkollektor, a fűthető tetőterasz, a finn szauna és az infrakabin. A leendő tulajdonosok biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra! 

szeged_elado_csaladi_haz.jpg

 

Minibár és motoros vezérlésű franciaágy

Egy igazán exkluzív eladó otthont mutatunk be nektek, amely 130 nm alapterületen várja leendő gazdáját. A családi házban minden van, ami a modern kor igényeit kielégíti: klímaberendezés, motoros vezérlésű franciaágy, érintésre motorikusan nyíló és záródó konyhabútor, francia tűzteres kandalló, minibár. A ház világítását LED technológiával oldották meg, amelynek fényereje természetesen szabályozható. 

További képekért kattints a fotóra!

szeged_ingatlan.jpg 

Otthonosság felsőfokon

124 nm alapterületű ez az új építésű családi ház, amely egy 530 nm-es telken terül el. Az épület emeletén három szoba és egy fürdőszoba kapott helyet, a földszinten pedig a nappali, a konyha, a fürdőszoba és még egy háló található. Az otthon melegéről vízteres kandalló és padlófűtés gondoskodik, a nyári hőségben pedig a beépített klíma ad enyhülést. A családi fészekhez egy fűthető dupla garázs és egy fűthető medence is tartozik.

További képekért kattints a fotóra! 

szeged_csaladi_haz.jpg

 

 

Címkék: szeged luxus klíma medence vidék családi ház kandalló többgenerációs ház 1 ingatlan válogatás