Több-e a kevesebb?
2015.02.27. 16:48 I csorbazs

Több-e a kevesebb?

Minimál stílus, steril elegancia, tágas terek, kevés bútor. Ezek hallatán sokan egy magánklinika belső kialakítására asszociálhatnak, ám lássuk be, manapság egyre gyakrabban fordulnak elő ezek a kifejezések a lakáshirdetésekben is. Ebben a bejegyzésben egy olyan eladó ingatlant mutatunk be nektek, mely tökéletes példája lehet a modern stílus jegyében megálmodott lakásoknak.

Az modern, minimál stílusú lakásbelsők igazán megosztják a közvéleményt. Vannak akik ridegnek és üresnek találják ezeket az ingatlanokat, akadnak azonban szép számmal olyanok is, akik az új trendek kifejeződését látják a különféle elemek mögött. Nem szeretnénk igazságot tenni ebben a kérdésben, igazából nem is tudnánk, hiszen mindez ízlés dolga, amivel sosem érdemes vitatkozni.

Az itt bemutatott ingatlan a XXI. század elvárásai szerint épület fel. Egy úgynevezett intelligens luxusházzal van dolgunk, mely exkluzivitásából és árából adódóan egy jó darabig még biztosan nem sorolandó a mainstream kategóriába.

Lássuk a részleteket!

 

Egy különlegesség Nagykovácsiban

Nagykovácsiban egy 1400 nm-es telken áll ez a 800 nm alapterületű, parkosított kerttel övezett, luxus kategóriájú eladó ingatlan. A tény, hogy az egyedi épület terveit egy Prima Primissima Díjjal jutalmazott építész készítette, ráerősít arra, hogy a különleges jelző releváns szóhasználat ebben az esetben. 

További képekért kattints a fotóra!

nagykovacsi_elado_luxushaz.jpg

 

Az "intelligencia" jegyében

A kétemeletes épületben Domintel intelligens házrendszer került kiépítésre, melynek köszönhetően a vezérlés távirányítón, mobiltelefonon és képernyőn keresztül is lehetséges. A rendszeren kívül számos egyéb extra is megtalálható az eladó otthonban, például videós kaputelefon, riasztó és kamerarendszer.

További képekért kattints a fotóra!

nagykovacsi_elado_luxus_ingatlan.jpg

 

Alagút a házba

Az örökpanorámás ingatlanban két lakószint és egy pihenőszint kapott helyet, melyben szauna, beltéri úszómedence és jakuzzi is megtalálható. A 4 autó beállására alkalmas garázst egy alagút köti össze a lakótérrel. Az épülethez két panorámás terasz és egy napozóterasz is tartozik.

További képekért kattints a fotóra!

nagykovacsi_elado_ingatlan.jpg

 

Minimál elegancia

duplakomfortos eladó ház belső kialakítása roppant igényes, melyhez egytől egyig kiváló minőségű alapanyagokat használtak fel. A világítási rendszer és a bútorok például olasz lakberendezési remekek, a belső burkolatok pedig Agro Buchtel kerámiaburkolatok. 

További képekért kattints a fotóra!

nagykovacsi_luxus_ingatlan.jpg 

 

Címkék: modern exkluzív luxus panoráma eladó ház napozóterasz intelligens ház Nagykovácsi 1 érdekes lakás minimál stílus