Itt minden évben egyszer áll a bál!
2015.02.17. 10:38 I csorbazs

Itt minden évben egyszer áll a bál!

Ugyan az igazi nyárra még várni kell néhány hónapot, az olykor-olykor előbukkanó, tavaszi hangulatot idéző napsugarak mégis arra sarkalltak bennünket, hogy egy meglehetősen vidám témát járjunk körül, ez pedig nem más, mint a fesztiválok és fesztiválhelyszínek. Négy kedvelt magyar fesztiválvárost vettünk górcső alá, és vizsgáltuk meg, hogy jelen pillanatban milyen eladó ingatlanokkal büszkélkednek.

A fesztiválok, ünnepek régen a közösség formálásának legfontosabb eszközei voltak. Természetesen ezt a funkciójukat mindmáig megőrizték, ám vitathatatlan a markáns stílusformáló és gazdasági szerep, mely az utóbbi évtizedben lett úrrá a rendezvényeken.

Turisztikai szempontból igencsak vonzóak ezek az események, alkalmasint előfordul, hogy több százezer ember érkezik a helyszínekre. Pontosan ebből az okból kifolyólag - akár befektetési céllal is- érdemes figyelmet szentelni a fesztiváltelepülések eladó ingatlanjainak.

Lássuk, miket találtunk az Otthontérképen!

Balaton Sound - Zamárdi

Igazán barátságos hangulatot áraszt ez a 245 nm-es eladó családi ház, mely Zamárdi központi részén helyezkedik el. A belső kétszintes ház minden helyisége klímával felszerelt, az épületet pedig központi riasztórendszer védi. Az ingatlanhoz egy kert is tartozik, melyben a növények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

zamardi_elado_csaladi_haz.jpg

 

 

VOLT Fesztivál - Sopron

A VOLT Fesztivál helyszínétől csupán 10 km-re helyezkedik el ez a 175 nm-es, ötszobás családi ház. Az épületben két hálószoba kapott helyet, illetve két darab 40 nm-es, külön bejáratú apartman is tartozik hozzá, melyekben jelenleg is bérlők laknak. A tágas, igényes bútorokkal felszerelt eladó otthon jelenleg új gazdára vár!

További képekért kattints a fotóra!

elado_csaladi_haz_sopron.jpg 

Sziget Fesztivál - Budapest

A Sziget Fesztiválnak otthont adó Óbudai-szigettől nem messze, a Duna túloldalán található ez a 112 nm-es lakás, a Marina sétányon. A dunai panorámás, kényelmes elosztású eladó luxuslakáshoz 24 órás portaszolgálat is tartozik. A ingatlan a teljes bútorzattal és az elektronikai berendezésekkel együtt vásárolható meg.

További képekért kattintsa fotóra!

elado_panoramas_lakas_marina_setany.jpg

 

Művészetek Völgye - Pula

Ugyan a Művészetek Völgye központi települése Kapolcs, Pula is számos rendezvénynek ad otthont évről évre a fesztivál keretein belül. Itt helyezkedik el ez a 280 nm-es, kétszintes, három önálló lakrésszel ellátott eladó ház. Az épület számos extrával felszerelt, ilyen például a központi porszívó, a klíma, a falfűtés és a riasztórendszer. Az ingatlanból meseszép panoráma nyílik a Balaton-felvidékre. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_csaladi_haz_pula.jpg

 

 

 

Címkék: budapest balaton fesztivál nyár eladó vidék eladó ingatlan eladó lakás 1 gazdasági