Ezek a hét legeslegszebb otthonai
2015.02.15. 18:31 I csorbazs

Ezek a hét legeslegszebb otthonai

Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó és kiadó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. Reméljük, mindez a néhány hónappal ezelőtt indított kampányunknak is köszönhető, melyben a jó minőségű képeket készítő és feltöltő hirdetőinket jutalmazzuk. 

Köszönjük nekik, hogy ilyen odafigyeléssel és igényességgel hirdetik otthonukat, legértékesebb vagyontárgyukat. Mi folytatjuk, reméljük ti is!

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, a legjobb eladó és kiadó ingatlanok február 9. és február 15. között.

Panoráma a Pilistől a Gellért-hegyig

Eladó ez a 89 nm-es, háromszobás, panorámás lakás, mely Adyliget legmagasabb pontján helyezkedik el. Meseszép kilátás, stílusos bútorok, mi kell még?

Irányár: 47 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_ii_kerulet.jpg

 

Palota a Bajza utcában

200 nm alapterületű ez a 2002-ben belsőépítész közreműködésével átépített, duplakomfortos, egyedi kialakítású lakás. A magas minőség híveinek ajánljuk!

Irányár: 110 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_bajza_utca.jpg

 

 

Gyönyörűen felújított lakás a Zsinagóga mellett

A Dohány utcában található ez a 80 nm-es, kétszobás, designer által megálmodott, világos, hangulatos kiadó lakás. Fontos, hogy leendő otthonod ne csak szép legyen, de közlekedés szempontjából is jó helyen legyen? Akkor érdemes megnézned ezt a lakást!

Irányár: 195.000 Ft/hó

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_dohany_utca.jpg

 

 

Otthon nagycsaládosoknak

Hatalmas, 424 nm-es ez a XVIII. kerületben álló, hatszobás eladó családi ház. Az igényesen megtervezett és kialakított otthon körül gyönyörű parkosított udvar terül el.

Irányár: 79 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

elado_csaladi_haz_xviii_kerulet.jpg

 

Hild József keze nyoma

Hild József tervei alapján készült el az a műemlék épület, melyben ez a 78 nm-es kiadó lakás áll. Az ingatlan minden szeglete a luxust és az exkluzivitást tükrözi.

Irányár: 433.000 Ft/hó 

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_nador_utca.jpg

 

Címkék: budapest válogatás luxus kiadó legjobb eladó családiház eladó ingatlan 1 ingatlan válogatás