Különleges hálószobák Valentin-napi összebújáshoz
2015.02.14. 17:54 I csorbazs

Különleges hálószobák Valentin-napi összebújáshoz

A szerelmesek napján egy olyan poszttal ajándékozunk meg benneteket, melyben a hálószobák kerülnek középpontba. Az Otthontérképen található eladó ingatlanok közül olyanokat válogattunk ki, melyekben kifejezetten szép, vagy különleges a hálószoba kialakítása, hangulata.

A poszt végén pedig megszavazhatjátok, hogy nektek melyik tetszik a legjobban!

Egy hálószoba sok mindent elárul annak gazdájáról. Gondoljunk csak bele, ez a legintimebb tér az házunkban, az életünkben, ahova nem engedünk be minden látogatót, minden kíváncsi tekintetet. Ez a féltve őrzött helyiség egyaránt tükrözi ízlésünket és mindennapi szokásainkat is.

A hálószoba, mint neve is mutatja, a pihenés, a regenerálódás legfontosabb terepe, éppen ezért olyan lényeges, hogy miként alakítjuk ki, rendezzük be. A legfontosabb szervezési elv, hogy komfortosan és kényelmesen érezzük magunkat abban a térben, ahol nyugovóra hajtjuk fejünket.

Lássuk, milyen megoldásokat találtunk az Otthontérkép eladó otthonaiban!

 

Luxus és golyóálló üveg minden mennyiségben

Szentendrén áll ez az Ybl-díjas építész által tervezett, 380 nm-es egyedi kialakítású eladó luxuslakás. A belsőépítész közreműködésével kialakított terekben minden a kényelmet szolgálja. Az épületben indonéz, francia és olasz bútorok találhatók, ilyen ez a képen látható, igazán különleges francai ágy is, mely méltó dísze a hálószobának

További képekért kattints a fotóra!

szentendre_elado_luxus_csaladi_haz.jpg

  

Díszes, romantikus szerelmi fészek

Dunakeszi kertvárosi részén található ez a 2006-ban épült, 510 nm-es családi ház. Az egyedi megoldásokat és stílust tükröző épület kizárólag minőségi alapanyagokból áll, ennek megfelelően, például, a házat díszítő tölgyfaajtókba Tiffany csiszolt üvegeket helyeztek. A képen az eladó ingatlan egyik hálószobája látható, melynek különlegessége a hatalmas, tükörrel díszített francia ágy.

További képekért kattints a fotóra!

dunakeszi_elado_csaladi_haz.jpg

 

Panorámás lakás képzőművészeti alkotásokkal

Ez a 250 nm-es, négyszobás kiadó lakás kiváló választás olyanok számára, akik szeretik a nyugodt környezetet, ám praktikus okokból igénylik a város közelségét és a jó közlekedést. A világos, panorámás ingatlan tetőterét beépítették, és még egy tetőterasz is helyet kapott. A lakás hangulatos hálószobája színeiben és kialakításában a modern stílust képviseli.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_meszaros_utca.jpg 

Erkélyes hálószoba, kilátással a Bécsi utcára

Budapest belvárosában áll ez a negyedik emeleti felújított, jó elosztású luxuslakás. Az exkluzív megoldásokat felsorakoztató ingatlanban design tapétát láthatunk a falakon, a szobákban pedig vadonatúj bútorok állnak. Az eladó lakás hálószobája erkélyes, melyről meseszép kilátás nyílik a Bécsi utcára.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_lakas_becsi_utca.jpg

 

Címkék: ingatlan válogatás ünnep szavazás eladó otthon romantika hálószoba valentin-nap