Élet a Liget környékén
2015.02.10. 20:54 I csorbazs

Élet a Liget környékén

A Városliget és környéke Budapest kedvelt része, nem csak szabadidős szempontból, hanem a lakhatás tekintetében is. Nem csoda ez, hiszen számos érv szól amellett, hogy valaki ezen a környéken vásároljon eladó lakást vagy éppen béreljen egyet. Összegyűjtöttük Nektek, hogy milyen lehetőségek vannak a környéken.

A Városliget jó választás mind családok, mind pedig egyedülállók számára. A környék infrastrukturálisan fejlett, számos oktatási intézmény található errefelé, nem beszélve a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekről. Három év múlva pedig, a jelenlegi tervek szerint, rá sem lehet majd ismerni a környékre, köszönhetően a Liget Budapest projektnek. Hogy a projekt végül milyen hatással lesz a környékre, a Városligetre, a lakásárakra, azt most még csak tippelgetni tudjuk.

A XIV. kerület részeként az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 264 ezer Ft/nm. Ez valamivel magasabb, mint a kerület és Budapest átlagára, mely mindkét esetben 245 ezer Ft/nm.

varosliget_eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeter_ara.jpg

A lakásbérlés esetén a következőképp alakul a helyzet: 1710 Ft/nm-ért bérelhetünk ingatlant ezen a környéken. Ez az ár ugyan a budapesti átlag alatt marad (1981 Ft/nm), viszont a kerületi átlagnál (1431 Ft/nm) valamivel magasabb.

Lássuk, milyen szemrevaló eladó és kiadó ingatlanokat találtunk!

 

Kiadó lakás a Diplomatanegyedben

1911-ben épült az az ingatlan, melyben ez a 120 nm-es elegáns, erkélyes lakás található. A 4 méteres belmagasságú, háromszobás otthon teljesen gépesített, konyhája felszerelt és egy autóbeálló is tartozik hozzá. Azoknak ajánljuk ezt a lakást, akik szeretik a természetet, de emellett fontos az is, hogy a város szívében éljenek. 

További képekért kattints a fotóra!

varosliget_lakas_kiado.jpg

 

 

Kiadó luxus havi 4500 Euróért

Kiadó a Városliget közelében, a Bajza utcában ez a 196 nm-es nagypolgári, luxus színvonalon felújított lakás. Az ingatlanban 3 szoba, 2 fürdőszoba is található, az 51 nm-es hall pedig kiválóan alkalmas vendégek fogadására. A kiadó lakás telis-tele van gyönyörű faburkolatokkal, gipszstukkókkal és még egy márvány kandalló is helyet kapott az egyik helyiségben. Havi bérleti díj: 4500 Euró!

További képekért kattints a fotóra!

varosliget_kiado_luxuslakas.jpg

 

Élhető terek és beáradó napfény

A Stefánia úton található ez a 183 nm alapterületű, ötszobás, napfényben úszó eladó ingatlan. A duplakomfortos nagypolgári villa jól funkcionálhat lakásként, de akár irodaként, rendelőként is. A nyugati oldalon fekvő helyiségekbe klímaberendezést szereltek be, az ingatlanhoz pedig egy tároló is tartozik.

További képekért kattints a fotóra!

varosliget_elado_lakas.jpg

 

Télikert és borospince a város közepén

A Városligettől nem messze, szintén a XIV. kerületben áll ez a 200 nm-es minden lehetséges jóval felszerelt luxuslakás. Az extrák sora ott kezdődik, hogy a lift közvetlenül a lakásban áll meg, ezen felül van itt borospince, jakuzzi, télikert, fűthető terasz, klíma és egy zuhany a teraszon.

További képekért kattints a fotóra!  

varosliget_elado_luxuslakas.jpg 

Címkék: budapest ingatlan lakás kiadó otthon eladó ingatlan luxuslakás Városliget duplakomfort