Kecskeméti „Cifrapaloták”
2015.02.09. 21:45 I csorbazs

Kecskeméti „Cifrapaloták”

Ebben a bejegyzésben Kecskemét térségét vizsgáljuk meg lakhatás szempontjából, kitérve az eladott lakások átlagos négyzetméterárára, a bűnözési adatokra és a népességszám változására. Sajnos a népdalban is megénekelt zöld ablakos Cifrapalota nem eladó, de helyette szebbnél szebb eladó és kiadó otthonokat gyűjtöttünk Nektek össze.

Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelyeként Magyarország nyolcadik legnépesebb városa a lakónépesség szempontjából. A népességszám változás 2001 és 2011 között +2,33% volt a Kecskeméti kistérségben, vagyis a lakosok száma 167.450 főről 171.353 főre emelkedett. Ez jóval magasabb a megyei átlagnál, ami -4,79%.

kecskemet_nepessegszam_valtozas.jpg

Az eladó lakások válogatásakor lényeges szempont, hogy mennyire biztonságos a környék, amit kiszemeltünk új otthonunknak. Kecskeméten 2013. március és 2014. február között összesen 3673 bűneset történt. Ez a lakosság számára levetítve magasnak mondható.  

Az eladott lakások átlagos négyzetméterára 131 ezer Ft/nm, ami kissé magasabb, mint a Bács-Kiskun megyei átlag, mely 116 ezer Ft/nm. A megye többi térségéhez képest is magasan viszi a prímet Kecskemét, a Kunszentmiklósi kistérségben például 75 ezer Ft/nm-ért vásárolhatunk eladó ingatlant, míg a Kalocsai kistérségben már 68 ezer Ft/nm-ért megtehetjük ugyanezt.

A következőkben bemutatjuk nektek, hogy milyen eladó és kiadó lakásokat találni errefelé!

 Fiatalos lakás kiadó!

Kecskemét központjában áll ez a 40 nm-es, kétszobás, luxus színvonalú lakás. Az ingatlanban több helyütt alkalmaztak spotlámpákat és hangulatvilágítást, a konyhában egyedi konyhabútor áll, a nyári melegben pedig a légkondi ad enyhülést. A lakás minimum egy évre bérelhető, havi 90.000 Ft-ért.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_kiado_lakas.jpg

 

Hatalmas családi ház különleges fa megoldásokkal

529 nm-es ez a minden igényt kielégítő családi ház, mely Kecskemét kedvelt lakóövezetében helyezkedik el. Az épületben a sok-sok extra dolog mellett érdemes figyelmet szentelni a különleges fa megoldásoknak: a konyhában például afrikai rózsafából láthatunk bútorokat, a nappaliban amerikai meggyből, az emeleten pedig kanadai juharból. Az eladó ingatlanban egyébként konditerem, házimozi, jakuzzi, finn szauna és borospince is található. 

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_csaladi_haz.jpg

 

Rezidencia Kecskeméten

Két hatalmas házból áll ez a prémium kategóriás családi rezidencia, mely kifejezetten jó választás többgenerációs családok számára. Ebben a házban tényleg minden van, amit csak el tudtok képzelni, így például fallabdapálya, formatervezett fürdőkád, rejtett világítás, márvány és kőporcelán burkolatok mindenütt.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_rezidencia.jpg

 

Belvárosi luxuslakás

2006-os építésű ez a 138 nm-es, négyszobás belvárosi ingatlan. A negyedik emeleti luxuslakásban központi klíma, a fürdőszobában padló- és tükörfűtés, a teraszon automata öntözőrendszer, elektromos távvezérlésű redőnyök és egyedi beltéri ajtók vannak. Az ingatlan ára 65 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_elado_ingatlan.jpg 

 

 

 

Címkék: luxus medence vidék borospince népesség családi ház eladó lakás rezidencia többgenerációs ház