Dunántúli gazdagság
2015.02.07. 15:00 I csorbazs

Dunántúli gazdagság

A Dunántúl Magyarország három nagy területének egyike, mely összesen kilenc megyét foglal magába. Temérdek kulturális és természeti kincset rejt ez a terület, ebből adódóan kedvelt turisztikai célpont mind a hazai, mind pedig a külföldi közönség számára. De nem csak nyaralni érdemes errefelé! A Dunántúl telis-tele van szebbnél szebb eladó ingatlanokkal is!

A Dunántúl kilenc megyéje igencsak változatos képet mutat a népességszám változás szempontjából. Tolna megyében a legrosszabb a helyzet, itt 249.683 főről 230.361 főre csökkent a népességszám 2001 és 2011 között. Ebben a tekintetben, a legjobban Győr-Moson Sopron megye teljesít, hiszen itt pozitív irányba változott a népesség száma, 2,1%-kal növekedett a megadott időszakban.

Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára mégsem Győr-Moson-Sopronban a legmagasabb, hanem Somogy megyében. Míg előbbi esetben 148 000 Ft/nm áron vásárolhatunk eladó lakást, addig Somogyban mindezt 158 000 Ft/nm-ért tehetjük meg (köszönhetően az alacsony tranzakciószámnak és a Balaton-parti települések magas árainak).

dunantul_eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeter_ara.jpg

 

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük nektek, hogy milyen luxuslakások vannak a Dunántúlon. A válogatásba olyan eladó ingatlanok kerültek bele, melyek eladóik szerint luxuskategóriába sorolandók!

 

Házikó a szekszárdi borvidéken

Ez a 2012-es építésű 208 nm-es, kétszintes eladó ingatlan kiváló választás azok számára, akik szeretik a nyugodt, csendes környezetet és a vidéki hangulatot. A családi házban 4 hálószoba található, az épülethez pedig borospince, grillsarok, garázs, füstölő és egy hatalmas betonozott terület is tartozik, mely kiválóan alkalmas egy medence kialakítására. Az otthon melegét napkollektorok biztosítják! 

További képekért kattints a fotóra!

luxus_csaladi_haz_szekszard_kornyeken.jpg

 

 

Dupla panoráma Kulcson

Eladó ez a több mint 530 nm-es dupla panorámás luxuskategóriás családi ház Kulcson. Az épületben számos extra dolog szolgálja a lakók kényelmét, így például a légkondicionáló berendezés, a szauna, a jakuzzi és a 45 köbméteres fűthető medence is. Az eladó családi házat a modern stílus kedvelőinek ajánljuk!

További képekért kattints a fotóra!

luxus_haz_kulcson.jpg

 

 

Tatai fényűzés

Újonnan épült az a társasház, melyben eladásra kínálják ezt a 71 nm-es, első emeleti, minden jóval felszerelt luxuslakást. Az ingatlan építésénél a minőség kiemelt szempont volt, így több helyen láthatunk öntött ólomüveg ablakokat, Jura-hegységből származó márvány burkolólapokat és fa nyílászárókat. Aggódsz a parkolás miatt? A mélygarázsban még parkolóhelyet is bérelhetsz!

További képekért kattints a fotóra!

tata_luxuslakas.jpg

 

 

Nyugodt környezet exkluzív minőségben

Győrben áll ez a kényelmes kialakítású, praktikus felszereltségű, örökpanorámás családi ház. Az ingatlanban szauna, szolárium és úszómedence is található. A kényelmes terasz és a könyvtárfallal ellátott nappali igencsak vonzó lehet az olvasás szerelmeseinek.

További képekért kattints a fotóra!

gyor_luxus_csaladi_haz.jpg

 

Címkék: vidék terasz panoráma napkollektor garázs családi ház dunántúl eladó ingatlan luxuslakás