Itt Te lehetsz a király!
2015.01.29. 14:59 I csorbazs

Itt Te lehetsz a király!

Budapest igen előkelő részét, az I. kerületet vesszük ebben a bejegyzésben górcső alá. Csodaszép eladó ingatlanokat találni errefelé, ám azzal nem árt tisztában lenni, hogy ezek ára jóval magasabb, mint egy átlagos budapesti otthoné. Úgy tűnik, már-már presztízskérdés, hogy ki vásárol éppen itt lakást!

Az I. kerület gyönyörű történelmi emlékeket, épületeket rejt magában, ebből kifolyólag számos turista megfordul ezen a környéken. A kerület öt részre tagolódik: Víziváros, Budai Vár, Tabán, Krisztinaváros és Gellérthegy.

Az eladott lakások átlagos négyzetméterára - mint már fentebb említettem- meglehetősen magas. A Budai Vár területe jár az élen 367 ezer Ft/nm árral, ezt követi a Gellérthegy 360 ezer Ft/nm-rel, majd Víziváros következik 294 ezer Ft/nm-rel. Hasonlóan, Krisztinavárosban 292 ezer Ft/nm-ért vásárolhatunk lakást, a kerület „legolcsóbbja” pedig a Tabán, ahol 284 ezer Ft/nm-ért juthatunk hozzá egy impozáns otthonhoz.

i_kerulet_eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeterara.jpg

 

Nézzük, mit kaphatunk ennyi pénzért!

 

A Budai Vár és a Duna között

A Donáti utcában áll ez a 131 nm-es, háromszobás eladó lakás. Az ingatlan kifejezetten világos és nagyon jó állapotban van. A kialakítás során ügyeltek arra, hogy elegendő tér jusson a pakolásnak is, ennek megfelelően a konyhában, az étkezőben és a hálóban is mennyezetig érő, beépített szekrényeket találunk. A lakás bizonyos része légkondicionált, a melegről pedig gázfűtés és kandalló gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

donati_utca.jpg

 

Otthon a Mátyás templom tövében

Ez az igazán különleges elhelyezkedésű lakás a Mátyás templom tövében található. Az ingatlan természetesen panorámás, ráadásul még egy közös használatú, gondozott kert is tartozik hozzá, grillezési lehetőséggel. A környéken, 100 méteres távolságban minden megtalálható, ami csak kell: közért, posta, patika, óvoda és iskola is.

További képekért kattints a fotóra!

tarnok_utca.jpg

 

Luxuslakás luxuskörnyezetben

Egy háromszobás, 87 nm-es lakás a következő találat, mely a Norvég Nagykövetség és az Arany Kaviár Étterem szomszédságában található. A biztonságra kiemelten ügyeltek az előző tulajdonosok, így rácsos, biztonsági páncélajtót és feltolásgátló fém redőnyöket szereltek fel. A falakat luxustapéta borítja, ruháinkat pedig beépített gardróbban tárolhatjuk. Aggódsz a parkolás miatt? Az eladó ingatlanhoz két parkoló is jár!

További képekért kattints a fotóra!

orom_utca.jpg

 

Panoráma a Budai Várra

Ez a 75 nm-es panorámás lakás minden szeglete a minőséget sugározza. Az igényes belsőépítészeti megoldások, a hangulatvilágítás és a letisztultság teszi igazán különlegessé ezt az ingatlant. Azoknak a vásárlóknak ajánljuk ezt a lakást, akik szeretik az elegáns megoldásokat és az igényes kivitelezést. 

További képekért kattints a fotóra!

gellerthegy.jpg