Botrányos települések nem mindennapi otthonai
2015.01.27. 13:28 I csorbazs

Botrányos települések nem mindennapi otthonai

Sukoró, Balatonőszöd, Felcsút, Törökbálint, Erzsébetváros, Nyugati tér. Vajon mi lehet a közös a felsorolt földrajzi nevekben? Nem nehéz kitalálni a választ: mindegyik nevéhez valamilyen botrány fűződik. Különleges összeállításunkból megtudhatjátok, hogy milyen házakat árulnak ezeken a „hírhedt” településeken.

Egy településnek/városrésznek mindig nagy kihívás, hogy hírnevet, ismertséget szerezzen magának. A cél érdekében számos marketingkampányt építenek fel, tucatjával rendezik a különféle evős-ivós fesztiválokat, a várt eredmény azonban sokszor mégis elmarad.

Vannak azonban olyanok is, akik valamilyen botrány nyomán váltak ismertté. Ennek természetesen számos árnyoldala van, hiszen egyfajta bélyegként hozzáragad az adott település nevéhez a negatív emlék, annak ellenére, hogy a lakosok túlnyomó többségének feltehetően semmi köze nincs a történtekhez. Igaz, ami igaz, a negatív reklám is reklám!

Ugyan sokakban még mindig a negatív eseményeket idézik fel ezek a településnevek, ne tévesszük szem elől, hogy több ezer embernek ez az otthona, sőt, számos kifejezetten jó eladó ingatlant találhatunk ezeken a helyeken is. Ki tudja, lehet, hogy ezek között akadsz rá a hőn keresett álomotthonra!

A következőkben olyan ingatlanokat mutatunk be nektek, amelyek valamilyen botrány által elhíresült településen/városrészben helyezkednek el.  

 

Díjazott építész tervezésében

Vincze László, Ybl-díjas építész tervezte ezt a 202 nm-es, remek kialakítású családi házat. Ugyan nem akkora, mint egy stadion, de azt bizton állíthatjuk, hogy egy többgenerációs család kényelmesen elfér benne. Az ingatlan elvehetetlen velejárója a csodálatos kilátás, melyet a környező szabad terület biztosít. Az épület egyébként a Lakáskultúra magazin 2002/3-as számában is megjelent!

További képekért kattints a fotóra!

felcsut_csaladi_haz.jpg

 

Panoráma a tóra Sukorón

A sukorói dombok egyikén áll ez a 140 nm-es, eddig még sosem lakott családi ház. Az otthont számos extrával felszerelt, így például elektromos redőnyök lógnak az ablakokon, a biztonságról pedig riasztórendszer és kaputelefon gondoskodik. Megtetszett az ingatlan? Akár azonnal költözhető!

További képekért kattints a fotóra!

sukoro_csaladi_haz.jpg

 

Luxuslakás Törökbálinton

Egy 1250 nm-es telken áll ez a négyszobás, igényes kialakítású és egyedi stílust képviselő családi ház. Az eladó ingatlant minőségi alapanyagokból építették fel, és több extra berendezéssel is ellátták, ilyen például a pollenszűrős mennyezeti fan coil rendszer és a komplex fűtési rendszer, mely gázkazánból, faelgázosító kazánból, napkollektorból és hőlégszivattyúból áll. Lehet, hogy a település -az élelmiszer átcímkézéses hírverés után- minőségi ingatlanjairól is híres lesz?

További képekért kattints a fotóra!

torokbalint_csaladi_haz.jpg

 

Modern szépség a VI. kerületben

Biztosan mindenki emlékszik még arra, amikor a Podmaniczky utca és a Nyugati tér környékét kormányzati negyeddé szerették volna átalakítani. Amint az Urbanista cikkéből is kiderül, ez a próbálkozás idejekorán hamvába hullott, a szépen hangzó tervek pedig szertefoszlottak a ráköltött milliókkal együtt.  Ezen a környéken áll ez a szupermodern, duplakomfortos, háromszobás lakás, melyben még falba süllyesztett széfet is találunk. Az ingatlan belső tereit egyedi készítésű fabútorok díszítik, a szórakozásról pedig projektoros házimozirendszer gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

podmaniczky_utca.jpg

 

Balatonőszödi kuriózum

Ritkán találkozik az ember olyan pazar villával, mint amilyen ez a 280 nm-es, 18 méteres saját vízparttal rendelkező eladó ingatlan. Ha az épületet egyetlen szóval kellene jellemezni, az kétség kívül a luxus lenne, hiszen az egész házban Botticino márvány és gránitburkolat uralkodik, a konyhabútor bükkfából készült, a teraszról pedig felejthetetlen panoráma nyílik a Balatonra. Tekintsd meg a képeket, magukért beszélnek!

További képekért kattints a fotóra! 

balatonoszod_ingatlan.jpg