Mindenkinek jár egy kis nyaralás!
2015.01.10. 17:38 I csorbazs

Mindenkinek jár egy kis nyaralás!

Az Otthontérkép új funkciójának segítségével már nyaralókra, garázsokra és telkekre is könnyedén kereshettek adatbázisunkban. Ennek apropóján gyűjtöttük nektek össze, néhány különleges eladó nyaralót az Otthontérkép kínálatából.

Minden nyaralás valójában utazás, nem csak a legyűrt kilométerek szempontjából, de abban a tekintetben is, hogy nyaralás alkalmával, mint egy „másik dimenzióba utazva”, magunk mögött hagyjuk a hétköznapok súlyát.

Amikor valaki úgy dönt, hogy nyaralót vásárol, számos szempontot figyelembe vesz a tökéletes döntés érdekében. A legtöbb esetben fontos, hogy az ingatlan kényelmes utazási távolságban helyezkedjen el, infrastrukturálisan kifogástalan legyen és a kényelmi kitételeknek is megfeleljen.

A következőkben olyan nyaralókat mutatunk be nektek, melyek tökéletes lehetőséget kínálnak a pihenésre, arra, ha valaki szeretne elvonulni kicsit a világtól, a mindennapoktól. 

 

Eladó nyaraló az ország legtisztább területén

Egy igazi, mesebeli házat mutatunk most be nektek, mely hazánk egyik legtisztább területén, Pásztón áll. Olyannyira tiszta ez a környezet, hogy eredetileg szívszanatóriumot terveztek ide, a döntéshozók végül mégis emellett az ingatlan megépítése mellett döntöttek. A több száz éves fák árnyékában meghúzódó rönkház 2006-os építésű, alapterülete 250 nm. Elsősorban természetkedvelőknek ajánljuk!

További képekért kattints a fotóra!

paszto_nyaralo.jpg

 

Panoráma egészen a Tihanyi-félszigetig

Balatonboglár kedvelt városrészében áll ez a családi ház, melynek egyik felét kínálják eladásra a jelenlegi tulajdonosok. Az épületben három apartmant alakítottak ki, melyek igény esetén könnyedén összenyithatók. A lakásból és a teraszról is örökpanoráma nyílik a Balatonra, egészen a Tihanyi-félszigetig, így a leendő lakók az év bármely szakában gyönyörködhetnek a balatoni naplementék pompájában.

További képekért kattints a fotóra!

balatonboglar_nyaralo_1.jpg

  

Az én házam, az én váram

Egyedülálló, a középkori várak hangulatát idéző ingatlant mutatunk most be nektek Szeged közelében. A lovagvár olyannyira autentikus, hogy még külön lovagterem is található benne, melynek befejezése a leendő tulajdonos feladata. A nem mindennapi építményt több ezer különleges növény öleli közre, melyek vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. Az épületben még fűnyírótároló-torony is helyet kapott!

További képekért kattints a fotóra!

asotthalom_nyaralo.jpg

  

Igazi balatoni hangulat

A közvetlenül a vízpart közelében fekszik ez a 140 nm-es nyaraló Balatonkenesén. Az épület igazi balatoni hangulatot idéz, amolyan klasszikus nyaraló, ahol minden a kikapcsolódást szolgálja. A fűtésről vaskályha és cserépkályha gondoskodik, az udvaron csónaktároló faház, kerti pavilon, grillkemence és fatároló is áll. Mi más kellhet még a pihenéshez?

További képekért kattints a fotóra!

balatonkenese_nyaralo.jpg

 

Címkék: balaton ingatlan balatonboglár szeged eladó balatonkenese nyaraló pásztó otthontérkép