Káprázatos nyugat-dunántúli otthonok
2014.12.25. 21:33 I csorbazs

Káprázatos nyugat-dunántúli otthonok

Év végi „LEG”-ek sorozatunkat folytatva ismét bemutatunk nektek egy magyarországi régiót, nevezetesen megtudhatjátok milyen csillogó lakásokban élnek a leggazdagabb emberek a nyugati határszélen.

A Nyugat-Dunántúl régió számos szempontból előnyös választás lehet azok számára, akik a nyugodt, békés és élhető települések mellett teszik le voksukat. A Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyét felölelő terület igencsak vegyes képet mutat a népességszám alakulásának szempontjából, melyet a 2001-es és 2011-es népszámlálás alkalmával mért adatok alapján állapítottak meg. Míg az utóbbi két megyében 4%-ot és 5%-ot esett a lakosság száma, addig Győr-Moson-Sopronban 2%-os növekedés mutatható ki.

Biztosan mindenki hallott már arról a téveszméről, miszerint „nyugaton minden szebb, jobb, nagyobb, édesebb, minőségibb, teljesebb, boldogabb stb.”. Ezzel nehéz maradéktalanul egyetérteni, annyi azonban bizonyos, hogy a Nyugat-Dunántúl régió nagy részén – a Metropol szeptemberi cikke szerint- több pénzt kerestek az emberek 2013-ban, mint az ország többi megyéjében.

Lássuk, milyen nyugat-dunántúli luxusotthonok közül szemezgethetünk!

 

Liget és szökőkút Zalaegerszegen

Ez a 200 nm-es exkluzív családi ház 75 millió forintért várja gazdáját. Az ötszobás, praktikusan kialakított lakóépületben egyedi, rusztikus spanyol és olasz bútorok állnak. Az épületet egy különleges kert övezi, melyben gondosan válogatott növények és egy szökőkút is díszeleg. A melléképületben konditerem és szauna is található.

További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_kert_ingatlan.jpg

 

Örökpanoráma az erdőszélen

Szombathely mellett, Sében áll ez a pompás családi ház, a település legmagasabb pontján. A lakóépületben számos luxuselemet találhatunk, így például ellenáramoltatóval ellátott uszodát, szaunát, központi porszívót, riasztórendszert és fűthető autófeljárót is. A hatalmas teraszról csodálatos panoráma nyílik a gyönyörű tájra és az udvaron álló kerti tóra.

További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_panoramas_haz.jpg

 

Győri birtok bányatóval és egy barátságos házikóval

Azok számára ajánljuk ezt a földterületet, akik igazán szeretik a természetet és akár üzleti szempontból is fontolgatják az ingatlanvásárlást. A 300 nm-es családi házat 6 bányató övezi, melyek, 3-4 m-es mélységükkel, kiválóan alkalmasak horgászatra és akár vízi sportok művelésére is. Vajon milyen érzés lehet reggelente a saját tavunkon horgászgatni?

További képekért kattints a fotóra!

gyor_birtok_kerti_to.jpg

  

Anjou-kori rezidencia Sopronban

Igazán különleges ingatlant mutatunk most be, mely az 1300-as években épült, gótikus stílusban. Az évszázadok során számos átalakítson, felújításon átesett az műemlék épület, a legutolsó tulajdonos például képzőművészek segítségével restaurálta a falakat díszítő festményeket. A ház kialakítása sok célra alkalmas, hiszen a felső szinten egy hatalmas főúri lakás és 3 további lakótér, alul pedig egy üzlethelyiségnek is használható épületrész található. Élvezd a történelmi hangulatot, tekintsd meg a ház további képeit!

További képekért kattints a fotóra!

sopron_belvaros.jpg

  

Egy valódi kastély Nagykanizsán

A Nyugat-Dunántúl régió jellegzetessége, hogy számos kastély és kúria rejtőzik az erdők és dombok árnyékában. Ilyen például ez a nagykanizsai gyöngyszem is, mely a régió egyik legeslegdrágább ingatlanja. Az óriási épület 420 millió forintba kerül, cserébe egy egész komplexumot kapunk, melyben többek között, 26 szoba, torony, étellift, orvosi szoba, mesterséges tó és istálló is található.

További képekért kattints a fotóra!

nagykanizsa_kastely.jpg