Helló Karácsony!
2014.11.04. 16:02 I fokvarid

Helló Karácsony!

Az Otthontérkép nem tud tovább várni az év legjobb napjaira, ezért készültünk egy kis meglepetéssel! Ahhoz, hogy a családban a kicsik és a nagyok is elkezdhessenek hangolódni a karácsonyi készülődésre egy ünnepi rajzversenyt hirdetünk olvasóink között! Rajzold le kedvenc karácsonyod otthon, és az ajándékot mi adjuk!

Egyre rövidebbek a nappalok és a levegőben már kering a tél illata. Közelednek az ünnepek, kezdődik az advent. Idén úgy gondoltuk, hogy egy rendhagyó karácsonyi rajzpályázatot írunk ki a család legkisebbjeinek. A téma egyszerű, "Karácsony.Otthon.", ezért olyan rajzokat várunk, ahol a gyerekek bemutatják, milyen a karácsony otthon, milyen jó a nappaliban a karácsonyfa mellett kibontani közösen az ajándékokat. A beküldött műveken szerepelhet egy régebbi közös ünneplés, vagy akár az is, hogy az idei karácsonyt milyennek képzelik a kicsik.

A versenyben bárki indulhat ha már betöltötte a két éves kort, és nem több mint tizennégy éves. Az Otthontérkép szakmai zsűrije három korcsoportra bontva értékeli a legjobb rajzokat majd, és mindhárom csoportban díjazásra kerül az első 3 helyezett. A nyereményeink igazán illenek a karácsonyfa alá, a legjobbak egy hatalmas Micimackóval vagy Playmobil csomaggal és gyermek könyvcsomaggal lehetnek gazdagabbak. A legjobb pályamunkákat itt az Otthonterkep.blog.hu-n bemutatjuk majd december 5-én.

macis kisfiú.JPG

A pályázatra legalább A/5 legfeljebb pedig A/3-as méretű műveket várunk. Bármilyen technikával készülhetnek az alkotások. Egy kis művész kizárólag egyetlen rajzzal nevezhet. 

A rajzos gyerekek felnőtt hozzátartozóik, gondviselőik a versenyben történő induláshoz, postán vagy személyesen kell, hogy eljuttassák az Otthontérkép szerkesztőségébe a pályaműveket. Az alkotáson kívül a gyermek hozzátartozója köteles megadni, a versenyen induló rajzot készítő kisgyerek nevét, születési dátumát, saját nevét, e-mail címét és telefonszámát. A későbbiekben az Otthontérkép a megadott e-mail címre küldi az esetleges díjazással kapcsolatos információkat. Szeretnénk megkérni a felnőtteket, hogy ne hajtsák össze a rajzokat, hanem teljes méretükben adják fel nagy borítékban.

Cím: 1033, Budapest, Flórián tér 1. A borítékra kérjük ráírni, hogy "Otthontérkép rajzverseny- Karácsony.Otthon."

A rajzverseny november 4-én indul és egészen november 25, délután 5 óráig kell az alkotásnak beérkeznie a szerkesztőségünkbe. Sajnos ezen dátum után érkező munkákat már nem tudjuk figyelembe venni. A rajzversennyel kapcsolatban további információk a Játékszabályzatban találhatóak.

Reméljük minél több, lelkes kis "olvasónk" ragad most rajzszerszámot és lát neki a feladatnak!

Az Otthontérkép csapata sikeres versenyzést és jó rajzolást kíván!

Címkék: karácsony nyeremény otthon rajzverseny