Egy kúria Debrecenben
2014.10.26. 13:05 I Buda Gergely

Egy kúria Debrecenben

Ki ne szeretné mindennapjait egy saját hatalmas kerttel, tóval, vízeséssel rendelkező impozáns házban tölteni, miután kemény munkával kellő vagyont szerzett. A debreceni úri mulatságokhoz tökéletesen alkalmas kúriában arisztokratikus hangulatú kerti partikat, fogadásokat rendezhetünk. A gyerekeknek bőven jut tér a bújócskázáshoz, mi közben pecázhatunk, csónakázhatunk saját tavunkon és még a napozás során sem zavarnak kukkolók, afféle paparazzik. Lássuk, mit ajánl az élet keleten a tehetőseknek!

 

Ez a debreceni keleti soron található modern kúria minden igényt kielégít. 570 négyzetméter, amihez 44876 négyzetméternyi telek tartozik, ami maga a Paradicsom. Persze az "úri muri" nem olcsó, 225 millió forintot kérnek érte. Hatalmas nappali, terasz, téli kert, belső medence, két fürdőszoba, dupla garázs, stb. Akár magáncélra, akár befektetésként kecsegtető ajánlat.  

 

Impozáns megjelenés

A telekre érve tetemes távolságot kell megtennünk, hogy a lakóházhoz érhessünk. Itt klasszikus kocsibehajtó fogad minket, de akár gyalog is megközelíthetjük az épületet, közben az odáig vezető kis ösvényen már kezdhetünk is gyönyörködni (és irigykedni) a botanikus kert hangulatát idéző területet pásztázva. Emellett választhatjuk azt a lehetőséget is, hogy vendéglátónkat megkérjük, a golfkocsival jöjjön ki értünk és látogatásunkat kezdjük egyből az egész telek körbejárásával.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

debrecen előlnézet jó.png

 

A fogadás helyszíne

A házban 100 négyzetméteres nappali található, ami nagyobb fogadások, partik, összejövetelek lebonyolítására is alkalmas. A hatalmas ablakok garantálják a természetes fény beáramlását, a kandalló pedig a téli eseményeknek nagyszerű hangulatot kölcsönöz. A helyiség összenyitható a a 270 négyzetméteres medencetérrel.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

debrecen nappali jó.png

 

Csobbanjunk

Az egzotikus növényekkel, rusztikus elemekkel kialakított medencét is természetes fény segítségével élvezhetjük még inkább. A hatalmas üvegtetőn beáramló napsugarak garantálják, hogy egy karib-tengeri szigeten érezzük magunkat. Innen kiléphetünk a teraszra és gyönyörködhetünk tovább a kertben. 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

debrecen medence jó.png

 

"Szép ez a tó"

Ahogy a Csehov-i idézet is sugallja, egy tó partján mindig öröm lepihenni. Csónakázzunk, pecázzunk vagy csak egyszerűen élvezzük a természet csendjét, a halak mozgását, a fűzfákat meglengető szél zenéjét. Külön kis sziget is található a vízfelület közepén, ami a zajos és pörgős világ elöli elmenekülési lehetőséget és kellő intimitást nyújt a kikapcsolódáshoz. 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

debrecen tó jó.png

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!