Főzzünk! Szuper konyhában még könnyebb
2014.10.15. 11:56 I Buda Gergely

Főzzünk! Szuper konyhában még könnyebb

A főzés egyre inkább uniszex tevékenységgé válik. Kreatív, hasznos, szórakoztató és, ami talán a legjobb a főzésben, kikapcsol. Egy fárasztó nap vagy hét után nagyon jól esik kicsit átállni egy kis répapucolásra, sütővajazásra. Lássunk pár szép kis konyhát, amiben öröm az alkotás.

Amerikai stílus

Nagy találmány, amikor a konyha kellős közepén van a munkafelületünk, amit jobbról-balról körbejárhatunk. Felül tárolhatjuk az eszközöket, nem folyik minden lötty a bútorra és még design-os is a dolog. Az Andrássy úton nagy eséllyel találunk ehhez hasonló megoldásokat. Ebben a három szobás lakásban az összes berendezés az amerikai filmek világát idézi. 205 négyzetméter, tehát bazinagy, elég jó bulikat lehet szervezni, mivel a negyedik emeleti panoráma is lenyűgöző. Persze, ez nem mindenkinek szóló ajánlat, 204,56 millióért kínálják a luxuskonyhás ingatlant.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

konyha andrássy út jó.png

 

 

Hagyomány és minőség

Kissé hagyományosabb konyha található ebben a törökbálinti házikóban. Bár egy pulttal feldobták a berendezést, ami már modern megoldásokat idéz. Reggelizzünk-vacsorázzunk a pulton, várjuk a nagyobb vendégséget az asztalnál. 5 szoba, 330 négyzetméter (!) és 210 millió, ami tudni érdemes.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

konyha törökbálint jó.png

 

 

Egyszerűen is lehetünk nagyszerűek

Mogyoródon járunk. Klasszikus elrendezésű konyha, szép fa bútorzat, modern eszközök, napsütés. A hatszobás lakás cirka 50 millió és 260 négyzetméter. Készülhet a vasárnapi tojásrántotta, majd pedig kicsit chill-out a gyerekekkel a kertben. Tágas terek és még sarokkád is akad.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

konyha mogyoród jó.png

 

 

Konyha "minimal art" kivitelben

Sematikus és letisztult konyha vár minket haza ebben az Erkel utcai lakásba. A steril berendezéshez ízléses üvegasztal társul. Amúgy az egész lakást hasonlóan letisztult stílusban rendezték be. Jó nagy, 138 négyzetméter, három szobával közel a belvároshoz. Mindezért 75,876 milliót kell kicsengetnünk.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

erkel utca jó.png

 

Minden egy helyen a Veres Pálné utcában

Elintézhetünk mindent ebben a konyhában. Mosás, főzés egyre megy, a lakás többi része mentesülhet a házimunka gyötrelmeitől. 3 szoba, 119 nm. A berendezés és elrendezés "am block" szuper, úgyhogy megéri, ha van éppen laza hatvan milliónk. 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

konyha veres pálné jó.png

 

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!