Megfizethető lakások közel az almamáterhez
2014.10.07. 16:12 I Buda Gergely

Megfizethető lakások közel az almamáterhez

Egy család életében az egyik legnagyobb logisztikai feladat, hogy ki, mikor és mivel szállítja el a gyereket az iskolába, illetve, hogy az órák letelte után miként kerülnek vissza a lurkók a meleg családi fészekbe. Ebben igyekszünk segíteni azzal, hogy sulik/óvodák közelében mutatunk pár csinos kis lakást.

Milyen előnye lehet, ha lakásunk közelében van iskola/óvoda?

Nagyban megkönnyítheti a mindennapokat, ha gyermekünk iskolája csupán néhány percre van az lakásunktól. Gyerkőcünk, idővel akár egyedül, gyalog is megközelítheti majd az objektumot, megkímélve ezzel őt a zsúfolt buszok vadregényes hangulatától. Csakugyan segítség, ha a szülők vigyázó szeme/keze békaugrásnyi távolságból „figyel”, különösen például akkor, ha feledékeny utódunk otthon felejtette a házi feladatát, esetleg a tornazsákját, vagy éppen az ellenőrzőfüzetét.

Ezért, a lakásválasztásnál nyomós érv lehet, hogy van-e a közelben óvoda és/vagy általános iskola.

 

Nagypolgári hangulat az iskola tövében

A Garay tér közelében található ez a nagypolgári hangulatot idéző, tágas (93 nm), 2,5 szobás lakás. Az ingatlan különlegessége a gyönyörű tölgyfa parketta, mely minden valamirevaló polgári lakás velejárója. A ház rendkívül jó állapotban van, mind külső megjelenését, mind pedig belső szerkezetét tekintve. A 15,2 milliós lakás kifejezetten előnyös választás lehet gyermekes családok számára, hiszen a környéken több oktatási intézmény is található.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

garay jó.png 

Kényelmes otthon, elérhető áron

A 71 nm alapterületű lakás csupán néhány perc sétára helyezkedik el a város szívébe vezető 3-as metrótól, a Berda József utcában. A lakótér rendkívül jó kialakítású, hiszen három különnyíló szobával is rendelkezik, mely alkalmas lehet például gyerekszoba kialakítására. Az ingatlan parkra néző, sőt, még erkéllyel és gardróbszobával is rendelkezik. Kellemes sétatávolságra iskola és óvoda is megtalálható a közelben. 12,5 millió forint.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

berda jó_1.png

 

Duplakomfort a Szondi utcában 27 millióért

Barátságos légkör, jó elhelyezkedés és kényelem. Mi más kellhet még egy letelepülni vágyó családnak? A négy éve felújított 3 szobás, 112 nm-es Szondi utcai ingatlan, egy valódi családi fészek, melyben még gőz-és hidromasszázskabin is található. A kétszintes lakás a földszinten helyezkedik el, udvarra néző, és egy kis, faburkolatú teraszi is tartozik hozzá. A környéken óvoda, általános iskola és gimnázium is fellelhető, mely hosszútávon kifejezetten előnyös lehet gyermekei számára.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

szondi jó.png

 

Címkék: budapest iskola lakás óvoda