Panorámák, mert megérdemeljük! - Ess ámulatba a kilátásoktól.
2014.09.08. 11:44 I Buda Gergely

Panorámák, mert megérdemeljük! - Ess ámulatba a kilátásoktól.

Az emberiség talán egyik legtitokzatosabb rejtélye, hogy miért olyan lenyűgöző számunkra a térélmény. Miért szeretünk messzire ellátni, szép panorámák fényében sütkérezni? A pontos választ persze mi sem tudjuk, de ezt az ősi igényünket kielégítendő, összegyűjtöttünk néhány szemet gyönyörködtető ajánlatot a kínálatunkból. Különféle, szebbnél szebb kilátás közül válogattunk.

Ó, a régi, ó, a teraszon ültünk nyarakon...

A Balaton talán legszebb panorámája a déli partról Badacsonnyal és a tó különös színeivel. Pazar látvány. Kellemes kikapcsolódás egy ilyen helyen tökéletes lehet. Aki érdeklődik, 14,8 millió forintnál kezdje a gondolkodást a fonyódi Sipos-hegy tetején álló  "örökpanorámás" telekért. Itt építsünk nyaralót, házat, sátrat, bármit. A telek 1054 négyzetméter, a látvány viszont megfizethetetlen. 

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

panoráma badacsony jó.png

 

Budapest, Budapest de csodás....

Na, hát igen. Minden nap a város szívét, színét-javát és büszkeségeit magunk előtt látni, nem olcsó mulatság. Reggel üljünk ki az erkélyre a kis kávénkkal és figyeljük, ahogyan ébredezik a város,ahogy ezen a képen is egy kora reggeli pillanatot sikerült elkapnia a készítőnek. Mindezért 117,493 millió forintot kell csak a zsebünkben tudni. A 131 négyzetméteren 3 - ezek alapján - hatalmas szoba szintén a nagypolgári életérzést garantálja a bentlakók számára. 

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

panoráma rakpart jó.png

 

Fényév távolság...?

Félreértés ne essék, nemcsak a belvárosban vagy Budán , egy régi polgári házból lehet szép panorámánk. Egy panelből is lenyűgöző látványt tud nyújtani a főváros. Ez a lehetőség az előzőekhez képest relatíve olcsó, mindössze 10,9 millió forintot kell kiadnunk a 68 négyzetméteres, 4 szobás panoráma-panelért a XXI. kerületben.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

panoráma gellért hegy.jpg

 

Egyszer egy szép napon...

Pécsett a panel tetejéről ez a látvány egészen impozáns. Előttünk az elterülő város, hátérben a Mecsek vonulatai. Ezért már megéri a tizedikre költözni. 7,2 millió forintért elvihető a pécsi Krisztina téren ez a 63 négyzetméteres, 2,5 szobás kis lakás.   

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

panoráma pécs.jpg

 

Egy jó túrós csuszára...

Bizony-bizony, nehéz azért a budai hegyek látványával versenyezni. A 2003-ban épült ház, a kellemes, erdős környezettel és a maga négy emeletével kifejezetten prémium minőséget képvisel. Ehhez képest viszonylag olcsón, 84,9 millióért elvihető. Nagy terasz, amerikai konyha, dupla komfort és 6 szoba 374 négyzetméteren a II. kerületi Hársfavirág utcában. Hajrá!

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

panoráma budajó.png