Kezdődik az egyetem! - Olcsó albérletek sétatávolságban Pesten
2014.08.27. 10:43 I Buda Gergely

Kezdődik az egyetem! - Olcsó albérletek sétatávolságban Pesten

Gratulálunk, felvettek! Kezdődik a bulik, tivornyák, csajozások és pasizások és, természetesen, a gyomorgörccsel teljes vizsgázások, az okosodás intenzív időszaka a fővárosban is. Keress olcsó albérletet barátaiddal!

Közgáz - ELTE - BME - SOTE

Egyetemistaként a legjobb haverokkal érdemes együtt lakni. Hárman, négyen, öten - minél többen, annál jobb és még a bérleti díj is viselhetőbb. A közös albérlet varázsa és szabadsága egy lépés az önállósodás felé. Ez még jobb akkor, ha a hajnalig tartó házibuli utáni nehéz ébredést követően öt perc után be tudsz esni az első órádra.

Következő gyűjtésünk közös, olcsó albérletet kereső egyetemistáknak-főiskolásoknak szól (első sorban), akik "Alma Materükhöz" közel szeretnének lakhatást találni.  

Lássuk, hogy mi most a kínálat az Otthontérképen.

A Nyócker fenszi része

VIII. kerület, Mária utca - Közgáz, ELTE, SOTE - 75 négyzetméter, 85 000 Ft/hó, 2 szoba

A Palotanegyed szívében, közel a villamoshoz, metróhoz és a Mikszáth téri orvosis könyvtárhoz is. A bútorok autentikus polgári lakás hangulatát idézik. Körgangos ház, nagy ablakok, korrekt fürdőszobával és wc-vel. Kitűnő elosztású, világos és csendes, bútorozott, gépesített (hűtő, mosógép, tv, mikró, mélyhűtő stb.)

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

1_5.jpg

Könyvtár mellett élni, de jó!

VIII. kerület, Baross utca - ELTE, SOTE - 58 négyzetméter, 90 000 Ft, 1 szoba

Tökéletes helyen, a Szabó Ervin Könyvtár tőszomszédságában, a város szívében. A galéria jelentősen megnöveli a lehetőségeidet. Egy-két fő, akár egy pár számára is tökéletes. A konyha nagyszerűen felszerelt, villanytűzhely, szagelszívó és egy csomó tárolási lehetőség. Tetőtér, ezért számítsunk nyári hónapokban melegre és mindenkori nagyszerű kilátásra a városra.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

2_3.jpg

Fogócskázzunk a lakásban!

VIII. kerület, Baross utca - ELTE, SOTE - 126 négyzetméter, 130 000 Ft, 3 szóba

Hatalmas lakás, 4-5 főnek is bőven megfelel. Közel a körúthoz. Szuper házibulikat lehet itt tartani. A tágas terek szabaddá engedik kreativitásodat, míg a nagy ablakok biztosítják a villanyszámla csökkenését és a depresszió lehetőségét. Növénykedvelőknek is ideális. A beépített szekrényekben pedig gyorsan és praktikusan rejtheted el a cuccokat a vendégek elől. 

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

3_3.jpg

Kiskörút, a belváros kapuja

V. kerület, Kálvin tér - ELTE, Közgáz - 90 négyzetméter, 110 000 Ft, 2 szoba

Tökéletes helyen, kellemes, közepes méretű lakás. Két metró, villamos és buszok. Tágas és felszerelt konyha-étkező, emellett az egész lakás bútorozott és gépesített. A két szobának van külön bejárata is, így nem kell egymáson átgyalogolni. Költözni azonnal lehet, amit megkönnyít a lift. :)

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

4_6.jpg

"Leugrottunk egy vacsira, este jövünk. Pá"

IX. kerület, Ráday utca - Közgáz, ELTE - 98 négyzetméter, 150 000 Ft, 3 szoba

Az "Étterem utca" éjszakai nyüzsgésében számítsunk rá, hogy mi is részese leszünk a bulinak. Tágas nagypolgári lakás cserépkályhával, modern berendezéssel, fiatalos színekkel. Kerékpárosoknak tároló is van. Egyedi cirkófűtés, összkomfort.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

5_3.jpg

A színek birodalma

IX. kerület, Üllői út - SOTE, Közgáz - 118 négyzetméter, 140 000 Ft, 3 szoba

Ne tévesszen meg senkit a három szoba, ez egy hatalmas lakás, bőven elfértek akár öten is. Friss, színes, fiatalos festés, designos bútorok, tágas terek, felszerelt konyha. Külön raktár, parkra néző ablakok és még lift is van. Kezdődhet a költözés.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

6_2.jpg

Címkék: kiadó belváros egyetemisták