Milliárdos pesti kecók - Ingatlanturistáknak és komoly érdeklődőknek
2014.05.16. 16:32 I otthonterkep

Milliárdos pesti kecók - Ingatlanturistáknak és komoly érdeklődőknek

A luxuslakások piaca mindig is egy speciális, a tömegek számára persze elérhetetlen (hiszen ettől luxus) kategória volt. Ám a legfelső kategóriába tartozó ingatlanok fotói, azok berendezése, az épületek kialakítása és elhelyezkedése miatt a legtöbben mégis ezeket az ingatlanokat nézegetik a legszívesebben. A közönség olykor ámuldozik a valóban lenyűgöző építészeti remekektől, avagy az értelmetlen pazarlástól, máskor pedig forog a kíváncsiskodók gyomra a giccsáradattól, és ízléstelenségtől, ami még ráadásul több száz évnyi átlagbérbe is kerül(ne).

Hát most megnéztük, hogy azok, akik az 1-2 milliárd forint körüli kategóriában gondolkodnak lakás/ház vásárlásnál, illetve azok, akik szívesen nézegetik ezeknek az ingatlanoknak a fotóit, milyen ajánlatokkal szolgál az Otthontérkép.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen a képek az igazán izgalmasak. Lássuk a milliárd körüli aktuális kínálatot.

1. Paradicsom bújócskázóknak

12 szobás luxusvilla Hűvösvölgyben, 2200 nm, mintegy 1800 millió forintért. Természetesen itt is minden luxus adott, ám sokakat elriaszthat a vásárlástól az a tény, hogy a jégszoba, az aromaterápiás rész, a nagyméretű bár, és a moziterem csak félkész állapotban vannak.

Még több fotóért kattints a képre!

er.jpg

2. Nagypálya

Az újbudai Szüret utcában már 840 millióért kaphatunk hajlékot luxusigényeink kielégítésére.

Még több fotóért kattints a képre!

gellért.jpg

3. Svábhegyi "matek"

1000 négyzetméter 1000 millió forintért. Egyszerű, mint az egyszeregy. Nem úgy, mint a biliárdszalon. Oxigénből nem lesz hiány gurítás közben.

Még több fotóért kattints a képre!

biliárd.jpg

4. Minimál Nagykovácsiban

Ez a legolcsóbb a mostani listán, így már-már kérdéses is volt, hogy egyáltalán bekerülhet-e ez a 725 millió forintos, 800 nm-es luxusház a budai agglomerációban. De bekerült, amit főleg annak köszönhet, hogy a magyar közönség számára rendkívül megosztó igazi minimál stílust képviseli.
(A világhírűvé vált kőszegi hétvégi házról megjelent poszt alatt hosszasan értekeznek a kommentelők a minimál stílus kérdésköréről. Érdeklődőknek érdekes olvasmány.)

Még több fotóért kattints a képre!

nagykovácsi.jpg

 

A poszt végén pedig álljon itt két korábbi videónk, melyeket luxusingatlanok kategóriában készítettünk.

Címkék: ingatlan ház lakás luxus