2017 legszebb lakáshirdetései
2018.01.06. 10:10 I Stickytree

2017 legszebb lakáshirdetései

Nem volt egyszerű dolgunk, amikor össze kellett állítanunk a tavalyi év legszebb eladó ingatlanait tartalmazó listánkat. Leginkább két dolog jelentett kihívást: egyrészt viszonylag kevés olyan ingatlan maradt a heti legszebb válogatásokból, ami még elérhető az Otthontérképen, ez azt jelenti, hogy a hirdetések nagyobb része már elkelt (ennek nagyon örülünk). Másrészt az elérhető hirdetések között is szebbnél-szebb ingatlanokat találtunk.

Lássuk a legjobbakat!

Piliscsabai panorámás álomotthon

A 225 m2-es ház egy nagyobb család igényeit is kielégíti, hiszen a nappalin kívül 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, extraként pedig az alagsorban egy 20 m2-es borospince található. A házból kilépve egy 32 m2-es fedett terasz biztosítja a délutáni sziesztának a helyszínt. Az 1700 m2-es ősfákkal tarkított kertben pedig akár medencés grillpartyt is tarthatunk.

0-4.jpg

Galériás lakás a Nyugatinál

Igazi különlegességre bukkantunk a XIII. kerületben, közvetlenül a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A 69 m2-es, másfél szobás lakás a Nyugatira néz, és kialakításra került bene egy szuper 10 m2-es galéria is. Az ingatlan frissen és teljeskörűen felújított. Maga a felújítási folyamat egy fiatal dizájner, Bonta Gáspár nevéhez fűzödik, aki igazán kiemelkedőt alkotott. A csodás ingatlanért 64,5 millió Ft-ot kell majd fizetniük az új tulajdonosnak.

5-2.jpg

Panorámás családi ház Budafokon

Gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házat találtunk Budapest XXII. kerületében. Az ízléses ingatlan 2224 m2-es telkén egy szuper mendece kapott helyet. A kert vízellátottságáról egy öntözőrendszer gondoskodik. A belső 4 szintes, liftes háznak megkérik az árat, közel 395 millió forintért árulják.

1-3.jpg

4 szobás lakás a XIII. kerületben

1900-as évek elején épült liftes házban, 4. emeleti 122 m2-es, 4 szobás lakás várja új tulajdonosait. Az ingatlan nem régen volt felújítva, és jelenleg lakberendező által összeválogatott bútorok kaptak helyet benne. Az lakás hirdetési ára 110 millió forint, ami tartalmazza a konyhabotúrt, a légkondit és a beépített szekrényeket, a többi berendezeési tárgy egyéni megállapodás alapján vásárolható meg.

1-4.jpg

Elképesztő mediterrán luxus Solymáron

Csodás 4+1 szobás, 268 m2-es hatalmas ház, 37 m2-es teraszal 1212 m2-es telken eladó Solymáron. Az ingatlanhoz tartozik egy szuper medence, a lakásban pedig hidromasszázskád biztosítja a felfrissülést. A panorámás házért közel 160 millió Ft-ot kell majd fizetni az új tulajdonosnak.

1-5.jpg