Rendhagyó lakásorgia
2017.12.04. 13:07 I Stickytree

Rendhagyó lakásorgia

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat. Ezen a héten az ingatlanközvetítőket kértük meg, hogy ajánlják legszebb ingatlanjaikat a válogatásunkba. Rengeteg ajánlás érkezett, azonban csak azokat tudtuk figyelembe venni, ahol Otthontérképes linkek voltak megadva.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai az ingatlanosok portfoliójából!

Luxuslakás a Belvárosból

Az V. kerületben, a Falk Miksa utcában kínálják eladásra ezt a 66 m2-es, 3 szobás, 2 fürdővel rendelkező csodásan felújított lakást. A leírás alapján az ingatlanhoz tartozik egy 1 m2-es erkély is, ahonnan pazar kilátás nyílik a Dunára. 

i1.jpg

 Ízléses családi ház Siófokról

Siófokon, az Aranypart szomszédságában levő Szabad-fürdőn található ez a 6,5 szobás 311 m2-es családi ház. A háromszintes ingatlanhoz tartozik egy 96 m2-es terasz, illetve egy 1555 m2-es díszkert is. 

i2.jpg

Mediterrán hangulat Érden

Érden találjuk ezt a különleges, mediterrán hangulatú 210 m2-es, 5 szobás ingatlant. A házhoz tartozó 1400 m2-es telken található egy könnyűszerkezetes dupla garázs elektromos kapuval, kerti grillező és egy kis tavacska is. A leírás alapján sajnos egy ideje nem lakják a házat, így néhány munkálatot mindenképp el kell majd vegeznie az új tulajdonosnak.

i3.jpg

Panorámás ház Balatonfüreden

A hangulatos balatonfüredi ingatlan két részből áll, az alsó szinten egy boros pince és egy borozó konyha van, az ehhez kapcsolódó fedett teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a hegyoldalra. A felső szinten előszoba, cserépkályhás, konyhás nappali, hálószoba, WC és kádas fürdőszoba található.

i4.jpg

Autentikus nyaraló Szentbékkállán

A Káli-medencáben, a Balaton szomszédságában találjuk ezt a 2004-ben épült, 110 m2-es, 4 szobás nyaralót. Az ingatlan nyugodt és csodás környezetben helyezkedik el, tökéletes választás pihenni vágyókanak.

i5.jpg

További szép ingatlanok, amik most nem kerültek a TOP5-be:

200 m2-es medencés ház Rákosszentmihályon

Nagybirtok Őrbottyánban

Panorámás lakás a XII. kerületben

Családi ház Veresegyházon

Ikerház Keszthelyen

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!