Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai
2017.11.06. 13:40 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Krisztinavárosi álomotthon

Budapest, I. kerület Attila utca, itt találjuk ezt a kívül-belül csodálatosan felújított lakást. Az ingatlan egy lifttel rendelkező épület 4. emeletén helyezkedik el. A képek alapján a lakás igen világos, és ablakaiból a Gellérthegyre nyílik kilátás. A 63 m2-es, 2,5 szobás lakásért 53,85 millió forintot kér a tulajdonos.

1_50.jpg

Különleges lakás a II. kerületben

62 m2-es, 2+1 szobás igazán egyedi lakást találtunk az Árpád fejedelem útján. Az egyszerre modern és otthonos lakásban nehéz kivetnivalót találni. Az erkélyéről 180 fokos dunai panoráma tárulhat majd az új tulajdonos elé. A lakás hirdetési ára 59,99 millió forint.

2_43.jpg

Elegáns lakás a VII. kerületben

2+2 szobás, 94 m2-es lakást kínálnak eladásra a a Hársfa utcában. A leírás alapján az ingatlan pillangó típusú, jelentsen ez bármit is (ha valaki tudja, mit jelent, akkor ossza meg velünk is). A harmadik emeleti lakás ízléses antik vagy antik hatású bútorokkal van berendezve, amit tartalmaz az 54,9 milliós vételár.

3_42.jpg

Felújított lakás Erzsébetvárosban

A VII. kerület frekventált részén található ez a 45 m2-es lakás. Kis mérete ellenére 3 külön szobával rendelkezik, bár a leírásban nem említik, ebből mennyi a félszoba. A 3. emeleti lakás elhelyezkedéséből és állapotából adódóan alkalmas lehet rövid- és hosszú távú kiadásra egyaránt. Az ingatlan 34,9 millió forintba kerül.

4_43.jpg

Szeged felújított panel

Szeged egyik csendes környékén került eladó sorba ez a 35 m2-es, 1,5 szobás felújított lakás. Maga az épület 2016-ban lett felújítva panelprogram keretén belül. A  8. emeleti vintage hanglatú lakás 11,5 millió forintba kerül.

5_29.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!