Még több vidéki lakás 5 millió alatt
2017.11.05. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Még több vidéki lakás 5 millió alatt

Nem tudunk betelni a vidéki, 5 millió forint alatti lakások kínálatával. Most egy előkerttel is rendelkező 46 négyzetméteres lakást mutatunk Szarvason mindössze 3,5 millió forintért, de Szolnokon is akad különleges kis ékszerdoboz, ráadásul frissen felújítva.

Megnéztük, hogy mit vásárolhatnánk 3 és 5 millió forint közötti irányáron az Otthontérképre feltett hirdetések alapján. Kaptunk csaknem 60 találatot, amelyekből most tovább válogatunk.

Óriási a különbség a fővárosi és a vidéki árak között. Míg Budapesten szinte nincs értékelhető minőségű és méretű ingatlan 15 millió forint alatt, addig vidéken ennek az összegnek a töredékéért is hozzájuthatunk akár egy több gyermekes család számára is megfelelő otthonhoz.

Íme!

Szarvas, 46 négyzetméter, 3,5 millió forint

szarvas2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Bika-zugi holtág közelében a Köröstől 50 méterre, nyugodt környéken található ez a társasházi lakás. A konyhából, kamrából, galériás szobából és felújított fürdőszobából álló ingatlanhoz tartozik egy szép előtetős terasz és egy előkert, valamint 5X60 méter földterület is. A fűtési rendszert az utóbbi 5 évben folyamatosan cserélték ki.

Komló, 41 négyzetméter, 5 millió forint

komlo1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A szilvási városrész egyik legkedveltebb, csendes, zöldövezeti részén eladó egy II. emeleti, 41 négyzetméteres fiatalos, modern kialakítású tégla lakás. Az ingatlan mégis közel esik bevásárló központhoz, iskolákhoz, óvodához. Egy négyemeletes épületben található, egyedi fűtésmérővel felszerelt. A fürdőszoba kivételével teljesen átalakították és felújították.

komlo2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Bátonyterenye, 37 négyzetméter, 3,85 millió forint

A Mátra lakótelepen egy másfél szobás, ötödik emeleti, erkélyes panellakás eladó liftes tízemeletesben. Park, játszótér a közelben, de gyógyszertár, üzletek, óvoda, iskola is rövid idő alatt elérhető.

batonyterenye.jpgKattints a képre még több fotóért!

Szolnok, 22 négyzetméter, 4,99 millió forint

A közkedvelt, csendes Malom utcában gyönyörűen és teljes körűen felújított keleti fekvésű garzon keresi új gazdáját és lakóját.

malom3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Cserélték a villany- és vízvezetékeket, a járólapokat, csempéket és az ablakokat is. A biztonságról egy több ponton záródó biztonsági acélajtó gondoskodik, a radiátorok egyedi fűtésmérővel felszereltek, a közös költség pedig csupán 1605 forint.

malom1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: lakás eladó vidék eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Szolnok Szarvas Bátonyterenye Komló otthontérkép