A budai hegyoldal 250 milliós csodavillái
2017.09.16. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

A budai hegyoldal 250 milliós csodavillái

Igazán különleges villákat rejtenek a budai hegyoldal meredek, kanyargós utcái. A 250 millió forint fölötti kategóriából választottunk ki három ámulatba ejtő szépségű házat.

Budapesten a 250 millió forint feletti lakóingatlanokat nagyjából 3 jól elkülöníthető csoportra oszthatjuk. Ezek

1. a Duna-parti vagy a belváros frekventált, külföldiek által is ismert részein található lakások,

2. a Budai Várban található ingatlanok és

3. a főként a budai oldal hegyvidéki részein fekvő modern, illetve régi építésű villaházai.

Ezúttal a 3-as csoportra néztünk rá az Otthontérkép kínálatában, és mutatunk is 3 impozáns, akár több generáció együttélését is lehetővé tevő, csodás fekvésű rezidenciát.

dayka.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez Sashegyen fekvő, Dayka Gábor utcai 450 négyzetméteres, 6+4 szobás 4 szintes ház 1997-ben épült. Homlokzatát nemrég újították fel, belül pedig különösen igényes be- és elrendezésű, tágas, világos.

XII. kerületi párja a Vércse utcában "csak" 400 négyzetméter alapterületű ugyan, de szintén folyamatosan karbantartott.  A középső szinten a többi között egy 5 méteres belmagasságú nappali és az előtte húzódó terasz- és kertkapcsolatos télikert nyűgözi le az embert.

vercse.jpgKattints a képre még több fotóért!

A földszinten 4 irodahelyiség, nagyméretű terasz, télikert található. A telek lejtése miatt az első emelet szintén kertkapcsolatos, ahol is tágas, kandallós nappali, amerikai konyhás étkező, 30 négyzetméteres télikert és gardróbszoba is várja új tulajdonosát.

Szintén a XII. kerületben, a fogaskerekű megállójától néhány percre található ez a 320+60 négyzetméteres 279 millió forintért meghirdetett villa.

nagycsalados_12.jpgKattints a képre még több fotóért!

A +60 egy egyedi szépségű, műemlékvédelem alatt álló, 1870-ben épült házat takar, de csodálatos perspektívát kínál leendő tulajdonosának a négyzet alakú, enyhén lejtős, örökzöldekkel beültetett kert is.

Címkék: exkluzív luxus panoráma négyzetméter Budapest otthontérkép