A hét legszebb eladó ingatlanai
2017.08.07. 15:44 I Stickytree

A hét legszebb eladó ingatlanai

Az Otthontérkép újjáélesztett sorozatában, összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

VII. kerületi álomlakás

A Damjanich utcában található ez a 2+1 szobás 2015-ben lakberendező tervei alapján felújított lakás. Az 57 m2-es 4. emeleti ingatlan vételára 38,5 millió forint, ami nem kifejezetten olcsó, viszont nem is irreális, hiszen ez a teljes bútorzatot is tartalmazza.

l1.jpg


Belső kétszintes lakás saját kis udvarral

A lakás a Nagyvárad tér és a Klinikák metró megálló között helyezkedik el az Üllői úton a IX. kerületben, így több egyetem is viszonylag rövid idő alatt elérhető. A leírás alapján a nappalin kívül 3 félszoba is található egy a földszinten és kettő az emeleten. Ez első olvasásra szokatlan lehet, hiszen a lakás mindössze 47 m2-es.

l2.jpg

 

2+2 szoba a Zsinagóga mellett

Szintén egy belső kétszintes lakást válogattunk be a legjobbak közé ezen a héten. A lakás újszerű állapotban van, és nagyon ízlésesen berendezett. A lokáció és az ingatlan állapota alapján jó befektetés lehet kiadási célra külföldi turisták számára.

l3.jpg

 

1+3 szobás lakás saját udvarral

Ez a hét a belső kétszintes lakások hete, hiszen ez a 100 m2-es ingatlan is plusz egy szinttel rendelkezik. A lakáshoz tartozik egy kis belső udvar is, ahol akár egy kis kerti partyt is tarthat majd az új tulajdonos. A 410 ezer Ft-os ár négyzetméterenként, valamivel magasabb a jelenlegi környékbeli átlagnál, viszont tény, hogy ez nem egy átlagos lakás. Akinek nincsenek fenntartásai a környékkel kapcsolatban, annak kiváló vétel lehet. 

 l4.jpg

 

3 hálószobás teraszos lakás Zuglóban

A Róna utcában található ez a 102 m2-es, 3 hálószobával + nappalival rendelkező ingatlan. Az ingatlan meglepően jó áron, kevesebb mint 372 ezer Ft/m2-es áron van meghirdetve, ami a piaci átlag alatt van. A társasház külsejéről sajnos nincs kép feltöltve, viszont a street view alapján nem tűnik ez sem vészesnek. Sőt a hirdetése alapján a közösköltség tartalmaz felújítási alapot is.

l5.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küld el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!