Belvároshoz közeli lakások, amik megérik az árukat
2017.07.15. 13:15 I Stickytree

Belvároshoz közeli lakások, amik megérik az árukat

Nem könnyű, de nem is lehetetlen jó állapotú belvárosi lakásokat találni 500 ezer Ft/m2 ár alatt. Válogatásunkban olyan lakásokat mutatunk be, amik nem haladják meg az említett összeget, mégis jó állapotban vannak, és lokációjuk alapján a belvárosban, vagy ahhoz közel helyezkednek el. Elsősorban a VI. és VII. kerületben bízhatunk.

2 szobás felújított lakás a VI. kerületben

Ez a terézvárosi felújított lakás a 491 ezer Ft-os négyzetméterárával éppen belefér a keretbe. A leírás alapján a Nyugati pályaudvartól mindössze 3 percre található, és a két szobájából az egyik az utcára, a másik pedig az udvarra néz. 

500alatt1.jpg

 

Jó állapotú, világos lakás a VII. kerületben

A lakás 2 sarokra található a Körúttól a Wesselényi és Király utca megállók között, ami igazán frekventált környéknek számít. Az ingatlan a 4. emeleten található, és a házban lift könnyíti meg a feljutást. 

500alatt2.jpg

 

38 m2-es garzon a Bajza utcánál

A kis lakás az 1. emeleten található az egyébként 8 emeletes épületben. A vételár 18,9 millió Ft, ezért cserében éjjel-nappali portaszolgálatot is kapunk. Az ingatlan a Városliget közelsége miatt ideális választás lehet kutyás lakáskeresőknek is.

2-2.jpg

3 szobás lakás a Kodály köröndnél

A képek és a leírás alapján jó vételnek tűnik ez a 88 m2-es, 3. emeleti lakás. A hirdető elsősorban családok számára ajánlja, de befektetésnek is ideális választás lehet.

1-2.jpg

 

Másfél szobás lakás IKEA búrokkal

A Rákóczi úton, közel a Keleti pályaudvarhoz található ez az 55 m2-es ingatlan, amit bútorozottan kerek 500 ezer Ft/m2 áron hirdet a tulajdonosa. 

500alatt5.jpg

 

Címkék: budapest belváros 1 ingatlan válogatás eladó/kiadó