Tanyát vert az Airbnb Budapest legdrágább lakásában
2017.06.21. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Tanyát vert az Airbnb Budapest legdrágább lakásában

Hol is találtuk volna meg a jelenleg legdrágább eladó budapesti lakást az Otthontérkép kínálatában, ha nem a Bazilika tőszomszédságában, kőhajításnyira az Erzsébet tértől és a Budapest Eye-tól? A 240 négyzetméternyi luxus kikiáltási ára alig több, mint potom egymilliárd forint. Igaz, ez az összeg tartalmazza a freskók és a kristálycsillárok árát is.

Alig több, mint egymilliárd forintért árulják a legdrágább lakást az Otthontérkép jelenlegi kínálatában.

A Szent István Bazilikánál, az Erzsébet tér és a Budapest Eye tőszomszédságában található Pichler házként ismert műemlék épületben lévő 240 négyzetméteres, 5 szobás, 3 fürdőszobás ingatlan (azaz mint a hirdetés szövegéből kiderül: kettő) belső dizájnja a legmerészebb fantáziákat is túlszárnyalja.

Freskók, csipkézett boltívek – köztük egy velencei kettős boltív –, kristálycsillárok, dizájner által megálmodott belső tér várja az ide betérőket. Akik – döbbenet – többen lehetnek, mint gondolnánk, hiszen a luxuslakást jelenleg Airbnb-n keresztül hasznosítják, azaz szinte folyamatosan turisták lakják.

2_34.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Valójában persze ez nem meglepő, hiszen a Hercegprímás utca gyalog, a kék és a piros metróval, de busszal is könnyen elérhető. A szórakozási lehetőségek pedig szinte kimeríthetetlenek a környéken: pár percnyi távolságra van az Ötkert, a budapesti Fashion Street, az Akvárium Klub, no meg a Király utca forgataga, beleértve a Gozsdu udvar vendéglátó egységeit is. Az olyan Bazilika környéki gasztro gyönyöröket kínáló helyekről, mint a 2014-ben Michelin-csillagot kapott Borkonyha, már nem is beszélünk. Ha nem is ilyen, de hasonló ingatlanok a startlak.hu-n is találhatók, érdemes ott is nézelődni.

romkocsma_pinterest.jpg

Nem csak a Fashion Street és a Borkonyha, a romkocsma-negyed is közel van. Forrás: Pinterest

De gyönyörködjünk még a lakásban!

fszoba.jpgKattints a képre még több fotóért!

Vajon kié lesz?

Címkék: exkluzív lakás luxus belváros eladó lakás airbnb Budapest luxuslakás Bazilika otthontérkép