Így néz ki Michelle Obama titkos lakása
home dekor
2016.11.02. 20:22 I MeNa

Így néz ki Michelle Obama titkos lakása

Pár nappal az elnökválasztás előtt végre feltárult, hol is lakik valójában Michelle és Barack Obama. 

Senkit sem engedtek be a nappalijukba és még kevésbé a hálószobájukba. Eddig. Most azonban végre belementek, hogy a nagyközönség is megismerhesse, hol is nyújtózkodnak a kanapén Obamáék. Az Arhitectural Digest című építészeti szaklap fotósa rövid ideig vendégeskedhetett a teljesen elzárt lakrészekben, s ebből egy ízelítőt feltettek a cnn.com-ra.
obama_lakas_1.jpg
A sárga ovális szoba
A Fehér Ház második szintjéről van szó, ahol a családi ebédlő és a lakosztály található. Minden eléggé visszafogott, a színvilág inkább nyugtató, bensőséges, melegség árad ebben az enteriőrben.
NE HAGYJA KI EZEKET:
The Treaty Room in the White House
A Los Angeles-ben dolgozó Michael S. Smith nyerte el a beltér díszítésére szóló megbízást 2008-ban, amikor Obama bekerült a Fehér Házba. Nevéhez fűződik az Ovális Iroda teljes átalakítása-felújítása 2010-ben. Az építész szerint Obamáék elég nyíltan megmondták neki, mit szeretnének és mit nem. "Tulajdonképpen nincs bennük semmi különös, leszámítva azt, hogy az egyszerűségben és az eleganciában hisznek" - jellemezte a házaspárt a szakértő, aki az elnöki lakás hivatalos belsőépítésze már évek óta.
The Old Family Dining room in the White House

Címkék: home dekor