Budapesti kerületmustra!
2016.06.06. 10:06 I csorbazs

Budapesti kerületmustra!

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a hazai lakáspiac epicentruma Budapest. Ez az a hely, ahol az egyetemisták legnagyobb számba előfordulnak, itt dívik leginkább a rövidtávú lakáskiadás, itt összpontosulnak a befektetők és az ország legnépesebb városaként ez kecsegtet a legváltozatosabb munkák tárházával.

A főváros 23 kerülete mind más életvilágot hordoz magában, egyfajta szigetként viselkedve a nagy egészben. Mint minden városban Budapesten is megvannak a kedvenc kerületek, melyeket más-más indokból szeretünk meg. Van amelyiket az ára miatt, van amelyiket az elhelyezkedése miatt és olyan is akad, amit nem is értünk miért, de valamiért a szívünkbe zárunk. Lássunk ezek közül néhányat, illusztrálásképp egy-egy lakással, hátha valaki kedvet kap a vásárláshoz!

A XIV. kerület

A XIV. kerület a város egy igen felkapott környéke, egészen pontosan akadnak, akik teljesen oda vannak érte, de jó számmal találkozhatunk olyanokkal is, akik egyáltalán nem tudnak azonosulni ezzel a "zuglóőrülettel". A titok valószínűleg abban rejlik, hogy a város e része nagyon sokféle, itt található ugyanis a Városliget, ahogy van itt kacsalábon forgó családi ház és panel egyaránt. Íme egy gyöngyszem a kerületből!

További képekért kattints a fotóra!

egressy_ut_elado_lakas.jpg

 

A XIII. kerület

A XIII. kerület egy fura tünemény a fővárosi kerületek között, hiszen mind több ember szívébe lopja be magát bájával és jó elhelyezkedésével. Az egyre erősödő újlipótvárosi öntudat olyannyira lila ködöt ereszt az érdeklődők gyanútlan pilláira, hogy már-már elfeledteti Angyalföld azon zugait, melyekre minden bizonnyal nem lennénk annyira büszkék. Újlipótváros-rajongó vagy? Akkor látnod kell ezt a lakást!

További képekért kattints a fotóra!

xiii_kerulet_elado_lakas_3.jpg

 

A VIII. kerület

A város e része tabunak számít. A "gettó"-ként aposztrofált terület sokakban félelmet vált ki, annak pedig, aki mégis bemerészkedik az oroszlán barlangjába nagyon nagy meglepetést tud okozni. Az elmúlt években ugyanis nagyon nagy fejlődésnek indult a környék, a gyönyörű épületekben pedig rengeteg potenciál rejlik. Tessék, egy lakás azoknak, akik nem csak néznek, hanem látnak is!

További képekért kattints a fotóra!futo_utca_elado_lakas.jpg

 

A VII. kerület 

A főváros egyik üdvöskéje a VII. kerület. Ez az a kerület, ami olyan sok turistát idecsábít a messzi-messzi galaxisokból, és ez az a kerület, melynek köszönhetően úgy érezhetjük magunkat egy péntek este az utcákon sétálva, hogy valóban földönkívüli invázió áldozatai vagyunk. Ki vegyen lakást Erzsébet városban - főleg a sűrűjében? Aki bírja a strapát vagy szeretne sok pénzt csinálni a lakáskiadásból! Íme egy kiváló lehetőség!

További képekért kattints a fotóra!

hollo_utca_elado_lakas.jpg

Címlapkép forrása: www.pexels.com

Ismerd meg az ingatlan környékét is! (x)