Bűbájos házikók elbújni vágyóknak 3 millió alatt
2016.06.02. 13:42 I csorbazs

Bűbájos házikók elbújni vágyóknak 3 millió alatt

Mai bejegyzésünk azoknak szól, akik néha-néha szeretnének elvonulni a világtól, bekuckózni egy házikóba egy hosszú hétvégére és csak alvással, olvasással, pihenéssel tölteni az időt. A probléma csupán az, hogy az alkalmi "menedék" megvásárlására nem tudnak 10-20 milliókat költeni.

Sokak álma egy csendes kis hétvégi ház, ahova el lehet vonulni a zűrös hétköznapok elől. Kevesebben vannak viszont azok, akik megengedheti maguknak, hogy megvásároljanak egy fullos nyaralót. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen temérdek olyan ingatlan van a piacon, amit elérhető áron kínálnak és kiválóan alkalmas erre a célra.

Íme néhány tipp a keresgélőknek!

1. Keresd azt, ahol valóban ki tudsz kapcsolódni!

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy merre nézelődj. Érdemes olyan helyet választanod, ahova ugyan többet kell kicsit utazni, de legalább nem fenyeget az a veszély, hogy minden apróságért haza kell ugranod és a tervezett pihenésből óriási rohangálás lesz. Jó választás lehet például ez a hangulatos mezőtárkányi otthon!

További képekért kattints a fotóra!

mezotarkany_elado_haz.jpg

 

2. Engedj az igényekből!

Nincsen 8 szoba? Csak 60 négyzetméter? Nincs internet? Nincs medence? Igen, előfordulhat, hogy ezekkel szembesülsz majd. De hát, ha jobban belegondolsz, ezek mind feleslegesek a pihenéshez! Tökéletesen alkalmas a kikapcsolódásra például ez a téliesített kis ház is Pápa közelében.

További képekért kattints a fotóra!

vaszar_elado_haz.JPG

 

3. Lásd a lehetőséget!

Tény, hogy ennyi pénzért nem kell csodát várni! Ne áltasd magad, hogy rábukkansz egy "fehér holló" ajánlatra és szuperolcsón szuperfelszereltségű házikót tudsz vásárolni. Természetesen lehet szerencséd, de sokkal célravezetőbb, ha úgy gondolsz ezekre a házakra, hogy mit lehet kihozni belőle. Csodaszép házikó varázsolható például ebből a hangulatos kis parasztházból!

További képekért kattints a fotóra!

szilhalom_elado_haz.jpg

 

4. Nem kell mindent egyszerre megcsinálnod!

Amennyiben szerényebb büdzséből gazdálkodsz, akkor sem kell lemondanod a vásárlásról, hiszen nem kell mindent egyszerre felújítani és kicserélni! Nincs pénzed kicserélni a konyhaszekrényt? Kit zavar? Majd meglesz 2-3 hónap múlva! Ez a daruszentmiklósi kis "birtok" ugyan felújításra szorul, a leendő tulajdonos azonban kis logisztikával könnyedén ütemezni tudja majd a folyamatokat.

További képekért kattints a fotóra! 

daruszentmiklos_elado_haz.jpg