Ki szeretne ezekben a panorámákban gyönyörködni nap mint nap?
2015.11.19. 11:21 I csorbazs

Ki szeretne ezekben a panorámákban gyönyörködni nap mint nap?

A panorámás ingatlanok igencsak kedvelt szereplői a piacnak. Olyan értéknövelő tényező ez, amit a hirdetésekben meglehetősen nagyvonalúan említenek a szövegezők. Mai bejegyzésünkben valódi panorámás lakásokat mutatunk be és azt is megtudhatjátok, miért szerencsés az, aki ilyen otthon birtokában van.

A hirdetésekben meglepő módon többféle "panorámatípussal" is találkozhatunk. Vannak a szimpla, egyszerű, de nagyszerű kilátással bíró otthonok, melyek nem csak esztétikai szempontból kedvesek a lelkünknek, de lehetővé teszik, hogy magasabb árat kérjünk a lakásért. A hirdetések között gyakran találkozni a "szuperpanorámás" jelzővel, ami feltehetően, a marketingen túl, arra utal, hogy az ingatlan valamilyen extrább helyen található, így a kilátás is  sokkal exkluzívabb. A körpanoráma egy speciális alcsoportot képez. Az olyan otthonokra használják, amikor a kialakításból adódóan, a nagyméretű nyílászárók segítségével több oldalról is gyönyörködhetünk a látványban.

Végül pedig, azokat a "panorámás" ingatlanokat említeném meg, amik valójában csak papíron azok. A meggondolatlan fogalomhasználat eredményezheti azt, hogy olyan esetekben is előfordul ez a jelző, amikor az erkélyen kihajolva, nyújtózkodva épphogy elcsípünk egy kis "szépséget". De ugyanígy, ide tartozhatnak azok a sokadik emeleti lakások, ahol a "csodás" látványt a szemközti ház testesíti meg.

A következőkben valódi, panorámás ingatlanokat mutatunk be nektek, válogassatok kedvetekre!

 

Kilátás a városra!

Lélegzetelállító panorámában gyönyörködhet majd nap mint az a szerencsés, aki megvásárolja ezt az ürömi, 300 négyzetméter alapterületű családi házat. A minden jóval felszerelt otthon remek választás lehet nyugalomra vágyó családok számára.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

urom_elado_ingatlan.jpg

 

Ebéd a magasban

A XII. kerületben található ez a lakás, melyhez egy nagyméretű terasz is tartozik. A szerencsés elhelyezkedésnek köszönhetően, a család akár ebéd közben is gyönyörködhet a város látványában.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_xii_kerulet.jpg

 

Luxuslakás körpanorámás terasszal

A XIII. kerületben eladó ez a körpanorámás terasszal rendelkező, 117 négyzetméter alapterületű lakás. A mediterrán hangulatú ingatlan igényesen kialakított, a házban pedig wellnesshelyiség és uszoda is megtalálható.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

xiii_kerulet_lakas_elado.jpg

 

Élet a város fölött

Első tulajdonostól eladó ez a luxuskategóriájú, VII. kerületi lakás, mely a társasház legtetején helyezkedik el. Az ingatlanhoz egy nagy terasz is tartozik, ahonnan kilátás nyílik a környék házaira.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_vii_kerulet.jpg

 

Címkék: budapest luxus panoráma eladó lakás 1 ingatlan válogatás