Az agglomerációban mindenkinek van hely
2015.03.27. 19:10 I csorbazs

Az agglomerációban mindenkinek van hely

Folytatjuk sorozatunkat, melyben megfizethető árú ingatlanokat mutatunk be nektek. Ebben a bejegyzésben az agglomeráció kerül központba. Sokak fejében él a tévhit, miszerint ezeken a területeken irreális és megfizethetetlen árakon kínálják az eladó otthonokat. Szeretnénk erre a legendára rácáfolni néhány -az Otthontérkép adatbázisából válogatott- ingatlannal.

Budapest agglomerációja 6 szektorból áll, melyek összesen 81 települést foglalnak magukba. Ezek a területek igencsak fontos szerepet játszanak migrációs szempontból, hiszen sokan döntenek úgy, hogy a Fővárosból vagy vidékről ide költöznek, de arra is akad példa, hogy az agglomerációból tendálnak a belváros felé.

Sokakat sarkall vitára a főváros vs. agglomeráció kérdése. Vannak, akik a világ minden pénzéért sem hagynák el belvárosi fészküket, ők leginkább a jó közlekedésre és kényelmi szempontokra hivatkoznak. A másik tábor, az agglomeráció hívei, sokkal inkább a nyugodt és egészséges életet szem előtt tartva, a kertvárosi hangulatra esküsznek.

Nem tisztünk, hogy igazságot tegyünk ebben a kérdésben, hiszen mindez attól függ, hogy kinek mi a fontosabb életvitele során. Azt azonban tudatosíthatjuk, hogy az agglomerációban is vannak elérhető árú eladó ingatlanok, melyek közül összegyűjtöttünk nektek párat. Lássuk, miket találtunk!

 

Sürgősen eladó lakás Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklós előkelő helyén kínálják eladásra ezt a 80 nm alapterületű, összkomfortos, tégla építésű lakást. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, a közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő és bolt is megtalálható. A lakás különlegessége a télikert, mely sok örömet okozhat a leendő tulajdonosnak. A kétlakásos társasházat egy kiskert határolja, a gyerekek szórakozását pedig a játszóteres zárt udvar garantálja.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_ingatlan_szigetszentmiklos.jpg

 

Felújított vályogház Kistarcsán

100 nm alapterületű ez a 2012-ben teljes körűen felújított vályogház Kistarcsán. Az eladó házban speciláis szellőzőrendszert építettek ki, melynek köszönhetően előnyös választás lehet pollenérzékenységben szenvedők számára. Az ingatlanhoz egy hatalmas kert is tartozik, valamint egy külön épület, mely autóbeállóként funkcionál.

További képekért kattints a fotóra! 

kistarcsa_elado_valyoghaz.jpg

 

Panorámás lakás Vácon

Eladó ez a 62 nm alapterületű, kétszobás, negyedik emeleti lakás Vác-Deákváron. A barátságos és világos ingatlan kifejezetten jó elosztású, így például, a nappali és a hálószoba is külön bejárattal rendelkezik. A teljesen felújított lakásban beépített bútorok és egy gardrób segíti a tárolást, a tágas nappali pedig kiváló terepe lehet családi és baráti beszélgetéseknek.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_vac.jpg

 

Tetőtér és duplakomfort Gödön

Felső-Gödön áll ez a 130 nm alapterületű, tetőtér beépítéses, tégla építésű, első emeleti lakás. Az eladó ingatlan kiváló helyen található, ráadásul minden ablakból csodálatos panoráma tárul a lakók elé. A duplakomfortos lakásban hatalmas nappali és amerikai konyha kapott helyet.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_god.jpg

 

Címkék: belváros panoráma eladó ház felújított agglomeráció tetőtér eladó lakás télikert duplakomfort 1 ingatlan válogatás