A nyolcadik kerület "csodái"
2014.12.30. 11:16 I csorbazs

A nyolcadik kerület "csodái"

Év végi meglepetésként arra szántuk el magunkat, hogy összegyűjtjük, mely ingatlanok Magyarország „LEG”-jei jelen pillanatban. Előző bejegyzéseinkből megismerhettétek Észak-Magyarország, Észak-Alföld és Nyugat-Dunántúl legdrágább otthonait, most pedig arra derül fény, hogy mi a helyzet Budapest VIII. kerületében.

 A VIII. kerület sokak szerint Budapest egy „sötét szeglete”, ahol minden sarkon utcalányok állnak, a bűnözés pedig minden szempontból a tetőfokára hág. Természetesen ezeknek a kisarkított legendáknak van némi alapja, de ha valaki figyelmesen követi a történéseket, realizálhatja, hogy az utóbbi időszakban pozitív változásokon esett át a városrész.

Ennek ellenére az eladott lakások átlagos négyzetméterára alacsonyabb, mint a környező kerületekben. Míg például Józsefvárosban 200 000 Ft/nm-ért vásárolhatunk családi fészket, addig a szomszédos Belső-Erzsébetvárosban mindezt 241 000 forintért tehetjük meg.

Részletekért kattints a fotóra!

jozsefvaros_lakasarak.jpg

 Félreértés ne essék, luxuslakások itt is vannak! Bizonyítékul, bemutatjuk nektek, melyek ezek! 

Zeusz freskó és timpanon

Hihetetlen és egyben káprázatos ingatlant mutatunk be most nektek a VIII. kerületi Magdolna utcából. A lakás kifejezetten egyedi belsőépítészeti irányt követ, ennek jegyében a nappali egy oszlopos timpanont idéz fel bennünk, a falat Zeusz görög isten freskója díszíti, az alaphangulatot pedig a rejtett mennyezeti világítás adja. Mélázz el pár percet ezen az extra lakáson, hidd el, megéri!

További képekért kattints a fotóra!

magdolna_utca_luxuslakas.jpg

  

Városi kényelem

Ez az 58 négyzetméteres, felújított lakás a Rákóczi téren helyezkedik el, mely a 4-es metró megépülésével egy időben, pozitív változásokon esett át. A kulcsrakész luxuslakás belső kétszintes és két hálószobával is rendelkezik. Ez a világos és csendes ingatlan kiváló választás azok számára, akik szeretik a kényelmet, a luxust, és életüket Budapest szívében képzelik el.  

További képekért kattints a fotóra!

rakoczi_ter_lakas.jpg

  

Luxuslakás a könyvtár mellett

Budapest egyik legnépszerűbb könyvtára mellett, a Szabó Ervin téren kínálunk nektek egy 2010-ben teljes körűen felújított 112 nm-es lakást. A praktikusan kialakított ingatlanban még gardróbszoba és galéria is helyet kapott. Utóbbi egyébként, akár irodaként/dolgozószobaként is funkcionálhat. Mániákus könyvtárba járó vagy? Akkor imádni fogod ezt a környéket! 

További képekért kattints a fotóra!

szabo_ervin_ter_lakas.jpg

  

Valódi kandalló és merülőmedence

Hiszitek vagy nem, az exkluzivitás és a luxus a VIII. kerületben is fellelhető. Eklatáns példája ennek, ez a lakás, mely a Csepreghy utcában található. Az Iparművészeti Múzeum árnyékában elhelyezkedő ingatlant számos luxuselemmel felszerelték, így például a nappaliban egy valódi kandalló, a hálószobában pedig egy jakuzzi áll. A kényelem jegyében, a lakásban, szauna, fűthető falú merülőmedence és temperált hangrendszer is megtalálható.

További képekért kattints a fotóra!

csepreghy_utca_exkluziv_lakas.jpg

  

Ez a VIII. kerület legdrágább luxuslakása

Az 1896-ban épült ingatlan az utóbbi időben esett át egy teljes körű felújításon, melynek során, igyekeztek megőrizni az épület eredeti stílusjegyeit. A 250 nm-es úrilakban 5 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali, tároló és kamra kapott helyet, a pincében pedig wellness-részleg és borospince is található. A lakás eleganciáját a főúri miliő, a minőségi alapanyagok, a csillogó csillárok és az intarziás falfestések adják. Ára 121 millió forint!

További képekért kattints a fotóra!

jozsef_utca_luxuslakas.jpg