Észak-alföldi fényűzés
2014.12.23. 22:42 I csorbazs

Észak-alföldi fényűzés

Folytatjuk sorozatunkat, melyben Magyarország „LEG”-jeit mutatjuk be. Az előző bejegyzésben megtudhattátok melyek a legdrágább lakások Észak-Magyarországon, most pedig, a kicsit délebbre eső Észak-Alföld régió luxuslakásait tárjuk elétek.

Ez a régió három megyét ölel fel: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét. Az eladott lakások átlagos négyzetméterára a három megyében 96 ezer forint és 153 ezer forint között alakul. Előbbi adat Jász-Nagykun-Szolnok, utóbbi pedig Hajdú-Bihar megyéhez köthető, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a 115 Ft/nm-es árral, valahol a kettő között helyezkedik el.

A képre kattintva megnézheted, miként alakulnak az eladott lakások négyzetméterárai az országban!

eszak-alfold_lakasarak.jpg

Az Észak-Alföld régió temérdek lehetőséggel szolgál, ennek ellenére mégsem örvend kellő elismerésnek. Mindenféle szempontból a terület központja Debrecen, ami pezsgő kulturális és szellemi élettel kecsegtet.

A következőkben bemutatjuk hol élnek a régió leggazdagabbjai!

 

Egy birtok Nyíregyházán

Ez a mediterrán stílusú luxuslakás kiváló választás azok számára, akik szeretik a nagy családi/baráti összejöveteleket. A több mint 330 nm-es építmény egy óriási birtokon helyezkedik el, melynek udvarán egy medence, egy kerti tó és egy 60 nm-es kerti lak is helyet kapott. A ház természetesen minden extrával felszerelt, ráadásul az energiatakarékos fűtési rendszert is kiépítették!

További képekért kattints a fotóra!

nyiregyhaza_csaladi_haz.jpg

 

Exkluzív villa az erdő mellett

Az 1920-as építésű elegáns villa Nyíregyháza igencsak frekventált és előkelő részén helyezkedik el, közel a városközponthoz. A 2400 nm-es lankás, vadregényes telek legmagasabb pontjára építették a házat, mely egy gyöngyszemként olvad bele a zöld környezetbe. A családi ház mellett egy 130 nm-es fűthető épület is áll, mely kiváló helyet adhat például egy családi vállalkozásnak.

További képekért kattints a fotóra!   

nyiregyhaza_villa.jpg

 

 

Szolnoki kényelem

Igazi különlegesség ez a szolnoki ingatlan, mely a belváros és a vízpart közelében terül el. A ház építtetői rendkívül nagy hangsúlyt fektettek a minőségi alapanyagokra, ennek jegyében, a helyiségeket speciális gránitlapokkal burkolták, a kandallót pedig márványból készíttették el. Az épület környezete legalább annyira megnyerő, mint a belső terek, az udvar ugyanis csodálatosan parkosított, az öntözésről automata gondoskodik, a kerti partikhoz pedig egy grillház szolgáltatja a terepet.

További képekért kattints a fotóra! 

szolnok_csaladi_haz.jpg

 

Luxus vendégház 170 millióért

Egy luxus tanyát mutatunk most be nektek, ami akár vendégházként is funkcionálhat. Az épület wellness részlegét minden jóval felszerelték, így találunk itt masszázsgépeket, konditermet, úszómedencét, szaunát, szoláriumot, jakuzzit is. Ki szeretne megmártózni ebben a medencében?

További képekért kattints a fotóra!

debrecen_vendeghaz.jpg 

A régió legdrágábbja

Az Észak-Magyarország régió legdrágább ingatlanját tárjuk most elétek. A 430 nm alapterületű luxus családi ház ára 350 millió forint. Ezért a pénzért még borospincét, hobbiszobát, hárombeállós garázst, szaunát és úszómedencét is kapunk. Vajon ki lesz az új lakója?

További képekért kattints a fotóra!

debrecen_luxus_haz.jpg