Lakások sportos üzletembereknek és milliomos juppiknak
2014.11.26. 15:22 I csorbazs

Lakások sportos üzletembereknek és milliomos juppiknak

Emberszag, tömeg, tipródás és késés. E szavak hallatán kevés olyan budapesti akad, akinek ne a tömegközlekedés jutna eszébe. A buszok és villamosok vadregényes hangulata minden városlakót bekebelez, a kisgyerekektől egészen a nagymamákig.

Mit tehetünk, ha nem szeretnénk e kalandos, kékbuszos élmény részesei lenni? Hát, nem sok választásunk marad! Ha szerencsésebbek vagyunk, akkor egyszerűen kigördülünk a garázsból csinos kis autónkkal, esetleg az egészséges életmód jegyében a gyaloglás mellett döntünk. Sokan azonban, köztes megoldásként, inkább a kerékpárt választják.

Budapest közbringarendszere, a Bubi éppen ezt igyekszik kiszolgálni, több-kevesebb sikerrel.  Számos pro és kontra érvet fel lehet sorakoztatni az almazöld kerékpárokkal kapcsolatban, az azonban egészen biztos, hogy nem árt a városnak, ha van egy alternatíva a közösségi közlekedésben.

A következőkben olyan ingatlanokat mutatunk be, melyek Bubi gyűjtőpontok közelében helyezkednek el. 

Igazi városi lakás, igazi városlakóknak

Ez a modernen felújított Madách téri ingatlan kifejezetten alkalmas azok számára, aki szeretnének Budapest frekventált részén élni. A 3 szobás, 123 nm-es lakásban minden a kényelmet és a praktikumot szolgálja, így például a szauna és a légkondicionálás is. A tágas otthon „tartozéka” egy óriási, 37 nm-es, panorámás terasz, mely kiváló terepe lehet nyáresti baráti összejöveteleknek. A legközelebbi Bubi gyűjtőpont a pár perc sétára elhelyezkedő Deák téren található.

További képekért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotóra!

OTB1.bmp

 

Az épületek szerelmeseinek

Igazi ritkaságnak számít ez a műemléki épületben található lakás. A 61 nm-es Vörösmarty tér közelében található ingatlan igazán impozáns és előkelő látványt nyújt. A házban lift és portaszolgálat is működik. Az elegancia jegyében felújított lakás közelében több Bubi állomás is található, így még választhatunk is, hogy épp melyikből kölcsönözzünk munkába menet kerékpárt.

További képekért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotóra!

OTB2.bmp

 

Luxusingatlan bárpulttal

Biztos Ön is eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lehet egy ügyes és haladó gondolkodású belsőépítész által megtervezett lakásban lakni. Váltsa valóra ezt az álmát! Ezt, a Városház utcában található ingatlant, kifejezetten modern szellemben újították fel. A 120 nm-es második emeleti lakásban finn szauna, üvegkád, bárpult, egyedi mennyezeti lámpák, hársfa ajtók, intarziás bútorok, házi mozi rendszer, projektor és motoros vászon is található. Bringázna a munkába? Az utca elején találja a Bubi pontot!

További képekért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotóra!

OTB3b.bmp

 

Csendes elegancia a Kálvin téren

A Kálvin tér remek választás azok számára, akik szeretnék kihasználni a város adat lehetőségeket, de emellett vágynak egy nyugodt kis menedékre, ahol kipihenhetik a mindennapi fáradalmakat. Az ingatlan a Baross utca sétálóutcai végén helyezkedik el, a Kálvin téri Bubi állomástól néhány perce. A stílusos, óriási belmagasságú lakás egy család számára is elegendő teret kínál.

További képekért és az ingatlan adatlapjáért kattintson a fotóra!

OTB4.bmp

Címkék: budapest design kerékpár luxus belváros bubi egyedi luxuslakás