A téli álom kezdete: Őszi kuckózás a pamlagon és a galérián
2014.10.16. 23:23 I Buda Gergely

A téli álom kezdete: Őszi kuckózás a pamlagon és a galérián

Ma búcsúztatjuk a vénasszonyok nyarát. Rohanó napunk közben álljunk meg egy kicsit és szenteljünk pár pillanatot, hogy megéljük a Kárpát-medence déli fuvallatának varázsát és egyben gyászolását. A napsütéses nyári napok után lehangoló lehet a hulló falevelek tömege, az esőkabát- és gumicsizmakényszer.  Ahogy egyre mélyedünk bele az őszbe és a nyálkás időbe, egyre kevésbé van kedve az embernek kimozdulni. A szabadtéri koncertek varázsát leváltja a jól fűtött helyek melege. Pár tipp galériásoknak Szent Ignác útján.

 

Egyre többször fordul elő, hogy nem tervezünk esti programot barátainkkal, mert az áztatós esőben nincs kedvünk átúszni a városon és nyirkos tömegen. Sebaj, az esti kakaózások és forraltborozások kezdete ez! Alábbi összeállításunk olyan lakásokat mutat be, ahol úgy érezhetjük, mintha gőgös Gedeon takaros otthonába csöppentünk volna!

 

Színes kavalkád - 88 négyzetméter,2 szoba, 77 millió, Vécsey utca

Ezen a galérián kinyithatjuk a varázslatos mesekönyvet. Izgalmas színösszeállítás teszi e terem kimondottan kakaószürcsölőssé. Emellett lehet kártyázni, társasozni, kötni...nevetni együtt.

További képekért és az adatlapért kattints a képre! 

vécsey jó.png 

Kis időutazás - 90 négyzetméter,2 szoba,54.9 millió, Bem rakpart

Nincs is jobb, mint meginvitálni barátainkat a kanapéra és galériánkra! Aki még emlékszik a Gőgös Gúnár Gedeon azon fejezetére, amikor a süni sült gesztenyével és pirított tökmaggal várja barátait kártyapartira, az biztosan szívesen szerepelt volna a meghívottak listáján.

További képekért és az adatlapért kattints a képre! 

bem jó.png

 

Makovecz-galéria - 230 négyzetméter, 6 szoba, 64 millió, Gádor utca (XXII. kerület)

A galériát nagyon otthonossá és vendégváróvá lehet tenni pár babzsákfotellal és már kezdődhet is a pirított tökmagozás, pár régi hollywoodi klasszikussal megspékelve!

További képekért és az adatlapért kattints a képre! 

makovecz jó.png

 

 

Csillagos ég - 103 négyzetméter, 4 szoba, 70,505 millió, Lipótváros

Tartsuk a karácsonyi vagy szilveszteri ünnepeket a galérián. Ilyen díszkivilágítással igazán egyedi és meghitt hangulatot tudunk garantálni. Emellett gyermekünk csillagászhajlamainak sem teszünk rosszat.

További képekért és az adatlapért kattints a képre! 

csillagos jó.png

 

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!