Melyik luxusingatlanért adjon az MNB újabb milliárdokat? - Gyűjtöttünk pár tippet
2014.10.01. 08:54 I Buda Gergely

Melyik luxusingatlanért adjon az MNB újabb milliárdokat? - Gyűjtöttünk pár tippet

A közelmúltban történt ingatlanvásárlásokból arra következtethetünk, hogy a Nemzeti Bank továbbra is érdekelt lehet hasonló kategóriájú villák, kúriák megvételében. Így garantálva, hogy a gyönyörű, művészi és építészeti remekek nem kallódnak el, és az állam jó gazdaként gondoskodik kulturális örökségünk karbantartásáról. Emellett ezek a becses kis házak remek helyszínéül szolgálhatnak elit összejöveteleknek, fogadásoknak.

 

A klasszikus darab...

A VI. kerületi diplomatanegyed szívében, a Benczúr közben található ez a romantikus stílusú palota. Bár a leírásban felhívják a figyelmet, hogy diplomáciai testületek számára kimondottan kedvező vétel, nem kéne hagyni, hogy ilyen becses darabok más államok kezére kerüljenek. Szuperluxus lakás a tetőtérben, parkosított, ősfás udvar, gazdagstukkózás és díszkivilágítás: ez egy igazi presztízsépület 20 szobával, 1400 négyzetméterrel 1,2 milliárd forintért.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

6dik ker jó.png

 

Fenn a hegyen szép az élet...

A Svábhegyen (XII. ker) éppen eladó ez a 30-as években épült villácska 1,8 milliárdért. A múltszázadi stílushoz modern kényelmi ellátás társul. A terasz kiválóan alkalmas fogadások rendezésére, ahol meginvitálhatjuk vendégeinket egy rövid csobbanásra a közeli medencében. A portaszolgálat biztosítja a privát bulit, így nem kell lesifotósoktól és médianyilvánosságtól tartanunk. A 13 szobában pedig bőven jut hely azoknak, akik kissé felöntöttek a garatra az államügyek érdekében.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

12dik ker jó.png

 

A téli rezidencia...

Az igazán egyedi és kiemelt vendégek vendégül látására mi sem alkalmasabb, mint egy kellemes kis kastély a téli ősfás erdő kellős közepén. Kiszakadva a város zajából, Leányfalu erdeit járva nagyszerű üzleteket és megbeszéléseket tudunk lebonyolítani. A korhű bútorokon megpihenve és a kandalló mellett forralt bort kortyolgatva a leghűvösebb tárgyalópartner szíve is felmelegszik. Az 500 négyzetméteren csak nyolc szoba van, így tényleg privátabb, meghittebb hangulatú találkozókra, hétvégi bratyizásokra használatos a haza felemelkedésének érdekében ez a 330 milliós kastély.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

leányfalú jó.png

 

A balatoni nyár...

Utolsó ajánlatunk egy keszthelyi Balaton-parti 99720 négyzetméteres telek saját (!) hajókikötővel. Ebben az esetben természeti kincseink megőrzésében tudna hasznos szerepet játszani a jegybank. Többféle módon hasznosítható, ahogy azt a mellékelt látványtervek is mutatják. A Forint nevű vitorláson kiváló csapatépítő játékokban vehetnek részt a jegybanki alkalmazottak és az euróbevezetésről szóló tárgyalásokat is lebonyolíthatjuk az intézményi magánjachton. Azonban érdemes azzal számolni, hogy a 3 milliárdos vételi áron felül jócskán bele kell még nyúlni a megtakarításokból és valutaügyletekből felhalmozott kincstári vagyonba, hiszen egy modern üdülőkomplexum felhúzásához ennyi nem elég. A közszolgák kényelme és a balatoni turizmus fellendítése viszont sok mindent megér, nem beszélve az építőipar megsegítéséről.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

keszthely jó.png