Öt felújítási ötlet, ami százezreket hozhat
tippek-trükkök
2016.11.24. 08:09 I galerika

Öt felújítási ötlet, ami százezreket hozhat

Akár a közeljövőben költöznél, akár hosszabb távon maradnál még otthonodban, kisebb-nagyobb felújításokra időnként szükség lehet. De vajon melyek azok, amik tényleg megérik az árukat? Ha nem akarod nagyobb költségekbe verni magad, de szeretnéd, hogy a felújítás értéke egy esetleges eladásnál megtérüljön, és otthonod is megszépüljön, a következőket ajánljuk.

Cseréld le a konyhapultot!

Egy konyhafelújítás rendkívül költséges, egy új munkalap azonban alacsony büdzséből színt vihet a konyhádba. S bár a gránit volt az elmúlt évek slágere, helyette kipróbálhatod a kvarcot, vagy ha szűkösebb a keret, a gyengébb minőségű laminált lap helyett válaszd a még mindig megfizethető akril munkalapot.

Gyönyörűen felújított lakás Pécs történelmi belvárosában

5otlet-felujitashoz1.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Vegyél egy kandallót!

A kiegészítő fűtési lehetőség mindig növeli a lakás értékét, különösen, hogy hol a gáz, hol a fa ára kúszik feljebb. A kandallóban lobogó tűz látványa ráadásul hangulatos is, és még sok téli estén át élvezheted, ha nem most tervezed eladni otthonodat.

Alakíts ki extra tárolóhelyeket!

A beépített szekrényeket nem költöztetjük el, a vevők pedig kifejezetten értékelik, ha egy lakásban sok a tárolóhely. Nézz szét, vannak-e üresen hagyott sarkok, falfülkék, vagy szabad falfelületek, ahová érdemes lehet beépített szekrényt csináltatni, és ne csak horizontálisan, vertikálisan is gondolkozz a választásnál.

Szerelj fel új csaptelepeket a fürdőszobában!

A fürdőszoba csakúgy, mint a konyha felújítása az egyik legnagyobb kiadás, ami egy ingatlanban adódhat. Ha fürdőszobád még nem szorul komplett felújításra, de elég régi ahhoz, hogy divatjamúlt legyen, cseréld le csak a csaptelepeket. Az extra csillogás egyből feldobja kicsit a helyiséget!

Kompletten felújított lakás a XV. kerületben

5otlet-felujitashoz2.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Üvegezd be a teraszt!

Egy erkély, vagy egy terasz beüvegezésével megnövelheted a lakóteret. Érdemes olyan lehetőséget (például tolóajtót) választanod, mellyel nyáron teljesen nyitottá, míg télen zárttá teheted a helyiséget. Az újonnan kialakított teret így télen is használhatod, és hőszigetelő hatása sem elhanyagolható.

A legjobb ingatlanok magánszemélyektől (X)

Címkék: felújítás lakáseladás tippek-trükkök